FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Forår 2023

FORÅRSTILBUD
Alt du skal bruge til din pool til foråret.

Besøg showroom

SHOWROOM
Besøg vores kæmpe showroom
på 2.000 m2 i Gladsaxe.

Anbefales til forår

Slip for besværet

Eftersyn af støvsuger

Book forårsåbning

Slip for besværet

Lej mobil poolvarme

Opvarm 20°C/døgn

Poolrobot service

Eftersyn af støvsuger

Forårsklargør swimmingpool 2023

Vi anbefaler at man åbner sin pool, når temperaturen om dagen nærmer sig 8°C. Vores profesionelle montører tilbyder at gøre det helt korrekt fra kun 2.999 kr.

Start tidligt med forårsklargøring af din swimmingpool

Det milde vejr starter ofte i marts, og derfor skal poolen klargøres og pumpe og filter sættes i gang. Når varmen kommer over 8°C trives algerne, og poolen bliver hurtigt meget grøn – derfor kræves mere kemi før vandet bliver klart og lækkert. Så start tidligt, spar penge på kemi og lad poolen ligge smukt i haven i foråret.

Vores profesionelle montører kan hjælpe

Hvert år hjælper vi rigtig mange med at åbne pool, så de trygt kan gå sommeren i møde, uden at bekymre sig om de har husket alle trin i forårsklargøringen og doseret den rigtige kemi. Vores professionelle montører sørger for alt er udført korrekt.

Tilbud på forårsklargøring 2023

0 – 70.000 liter pool koster 2.999 kr. inkl. moms og kørsel.
70.000 – 130.000 liter pool koster 3.599 kr. inkl. moms og kørsel.

Husk: Prisen er ekskl. kemi, materialer og ekstra arbejde/kørsel. Prisen er inklusiv kørsel i 40 km. afstand fra Søborg. Aftal nærmere med montøren.

Book forårsåbning

Vi kontakter dig efter din booking og aftaler dato og opgavens indhold.

Produkter til foråret

NYHED: Opvarm poolen med 20°C på kun ét døgn med ny mobil-opvarmer

Som noget nyt tilbyder vi i år at opvarme jeres pool hurtigt med vores nye mobile opvarmer, så  bade-sæsonen startes med dejligt varmt vand fra første dag.

Opvarm poolen med 20 grader på ét døgn

Dette kan gøres med vores nye mobile pool-opvarmer, der kan opvarme en pool med cover og op til 55.000 liter vand, med omkring 20 grader på et døgn. Vi anbefaler at man starter lyn-opvarmning af poolen, når vi rammer dagtemperaturer på 8 grader, således at man får den bedste effekt af opvarmningen.

Lej mobil pool-opvarmer FRA 2.000 kr./døgn

Man kan selv afhente, leje og tilbagelevere den mobile pool varmer til en dagsleje på 2.000 kr. inkl. moms. pr. påbegyndt døgn. Skulle man benytte sig af vores normal tilbud, om at vores tekniker kommer og forårsklargøre jeres pool, kan vores tekniker også medbringe den mobile pool varmer og afhente den igen næste dag. Benytter man sig af denne mulighed vil det koste 2.500 kr. inkl. moms for et døgn.

Book nemt mobil poolvarmer

Den mobile pool-varmer kan bookes via henvendelse til teknisk afdeling på teknik@berlepool.dk med oplysning om ønsket dage for leje, samt om vi skal levere og afhente eller om der ønskes egen afhentning og tilbagelevering. Der benyttes princippet om ’først til mølle’ i forbindelse med booking.

Tilbud på Mobil pool-opvarmer

Du afhenter & afleverer mobil pool-varmer: 2.000 kr. inkl. moms pr. døgn.
Berle afleverer & afhenter mobil pool-varmer: 2.500 kr. inkl. moms pr. døgn.

Book mobil-varme

Vi kontakter dig efter din booking med en bekræftelse på aftalen.

NYHED: Forårsservice af poolrobot

I år tilbyder vi, som noget helt nyt, at servicere jeres poolrobot inden sæson opstart.

Eftersyn af erfarne pool-teknikere

Et serviceeftersyn indebærer at vores tekniker udfører et generelt eftersyn inklusiv fejlfinding. Robotten renses, testes elektronisk og prøvekøres i vores bassin, for at sikre at robotten fungerer som den skal. Skulle serviceeftersynet vise, at der er behov for reparation eller udskiftning af vitale dele, vil I blive informeret herom, således at I er godt rustet til at tage beslutning om det videre forløb.

Serviceeftersyn kun 498 kr.

Der er både mulighed for selv at indlevere poolrobotten til et serviceeftersyn i vores butik, og mulighed for at vi afhenter den på jeres adresse. Prisen for et serviceeftersyn ved indlevering er 498 kr. inkl. moms, mens det koster 898 kr. inkl. moms for afhentning i Storkøbenhavn. Bor I længere væk kan vi afhente robotten for en aftalt merpris.

Tilbud på service af poolrobot

Du afleverer & afhenter din poolrobot hos os i Søborg: 498 kr. inkl. moms.
Berle afhenter & afleverer din poolrobot på din adresse: 898 kr. inkl. moms.

Poolrobot service

Vi kontakter dig efter din booking og aftaler dato for service af din poolrobot.

10 gode råd, hvis du selv vil forårsklargøre din pool

I denne vejledning er en anvisning for, hvordan man systematisk kan åbne sin swimmingpool og tilhørende filterinstallation. Rækkefølgen kan variere fra sted til sted. Ring endelig, hvis der opstår problemer eller spørgsmål, som vi kan være hjælpe med.

Sådan åbner du din swimmingpool:

  1. Skru/montér adskilte samlinger, som i forbindelse med lukning af swimmingpoolen i efteråret, er blevet skruet fra hinanden ved filterinstallation.
  2. Klargør swimmingpoolen til opstart af anlæg. Demonter vinterpropper, vintercover, ilægning af skimmerkurve manometer, pumpekurv m.m. Montering af dyser – kugler og flanger.
  3. Påfyldning af vand til midten eller 2/3 af skimmer åbningen.
  4. Inspicér sandfilteret. Husk at “lugte” og mærke på sandet. Beskidt gammelt sand bør udskiftes. Som hovedregel skifter man sand hvert 3-5 år. Alternativt overvej at skifte til AFM Aktiveret glas
  5. Opstart anlægget, tjek om alt virker f.eks. lys i swimmingpoolen, saltgenerator, varmepumpe, solvarme, svømmetræner osv.
  6. Husk at efterspænde samlinger!
  7. Returskyl sandfilteret.
  8. Mål pH-værdien og justér med pH-minus eller pH-plus. pH-værdien skal ved tilsætning af kemi være på 7,0. Ved brug af swimmingpoolen må pH-værdien gerne ligge mellem pH 7,0 – 7,4.
  9. Chockbehandl vandet med enten klor fx HTH Shock Powder eller Baquacil Shock (klorfrit). På bagsiden af etiketten står normal dosisforhold. Behandlingen skal tredobles, hvis man bruger klor og to-dobles hvis man bruger Baquacil.
  10. Tilsætning af opstartkemikalier i swimmingpoolen. Man kan med fordel bruge forebyggende algemiddel/desinfektionsmiddel. Vi anbefaler Super Kleral.