FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Viskan Spa er luksus udendørs spa designet til dansk klima.

Drømmer du om din egen udendørs spa? Viskan Spa laver nogle af de bedste spa i verden og vi er stolte af at være eksklusiv forhandler.

Viskan Spa – markedets bedste udespa

Nyd din spa under stjernehimlen, måske med lidt frost i luften eller en lun sommeraften. Alene eller i selskab med dine kære, i en varm atmosfære, fri for hverdagens forstyrrelser. 38°C varm – hver dag – året rundt. Masser af massagestråler, kraftfulde pumper, atmosfærisk belysning og stimulerende aromaterapi. En oplevelse for alle sanser, på alle årstider.

Viskan Spa har opnået stor succes med at bygge deres spa efter nordiske forhold. Kort sagt: en spa som er bygget af skandinavere til skandinavere! Som ejer af en Viskan Spa kan du føle dig tryg og sikker. Både vi og vores underleverandører har lang erfaring i valget af komponenter, hvilket betyder høj kvalitet på produktet. Der ydes:

  • 10 års garanti på ramme/stel
  • 8 års garanti på aluminiumspanel.
  • 5 års garanti på skal mod krakeleringer og misfarvning.
  • 3 års garanti på komponenter inkl. arbejde.

Der benyttes de bedste komponenter som branchen kan tilbyde, og eksperter er taget med på råd, for at kunne levere det optimale slutprodukt. Dette vel og mærke til særdeles konkurrencedygtige priser.

12 gode grunde til at vælge Viskan Spa

Hvorfor skal du netop vælge Viskan Spa? Her får du nogle gode grunde til hvorfor Viskan Spa ikke kun er en verden af velvære, men også adskiller sig fra mange andre spa på markedet.

1. Markedets tykkeste kar (50% tykkere)
Det vigtigste på et spabad er karret. Derfor bruger vi markedets tykkeste akrylskive fra den førende udbyder. Akrylen er 50% tykkere end normalt, og er forstærket med flere lag PUR for maksimal styrke og holdbarhed.

2. Øget siddekomfort & Siddedybde
Viskan Spa er dybere end andre spa på markedet – til stor glæde for os høje danskere. Når du bruger din udespa om vinteren, er det vigtigt, at du sidder godt og varmt – og med skulderpartiet under vand for at undgå kulden.

3. Støjsvag & Lavt energiforbrug
Ved at benytte markedets tykkeste kar, er det samtidig med til at reducere støjen i spaen betydeligt. Tilmed fungerer det som et ekstra lag isolering i forhold til almindelig glasfiber forstærkning – det giver lavt energiforbrug.

4. Driftsikkert system (varmt bad året rundt)
Verdenskendte Balboa står bag vores state-of-the-art system. Titanium anvendes til længere levetid for varmelegemet. Og massagepumpen kan køre mens vandet varmes. Et must i vores nordiske klima – ellers falder varmen hurtigt.

5. Markedets tykkeste cover (+16 cm.)
Vi har også et af markedets klart bedste cover. Vores cover er tykt og lavet af et skum med høj densitet, som i modsætning til de fleste andre cover på markedet, har meget god isoleringsevne også efter et nogle år.

6. Rent vand (renere end drikkevand)
Nyd din spa med rent vand og et minimum af kemi. Vores unikke Aqua Clear System hindrer bakterievækst og udgør en effektiv antikemisk rensning af vandet med kraftige filtre samt en energivenlig cirkulationspumpe.

7. Stor variation i vandmassagen
Viskan Spa har massagedysere, som behandler muskler og led forskelligt. De mindste dysere giver god, kraftig dybdegående punktmassage, mens de store roterende dysere giver en skøn æltende fornemmelse i kroppen.

8. LED undervandslys (8 farver lysterapi)
Alle spa er veludstyret med LED-lys. Både under vandet og på vandniveau, men også på betjening- og kontrolpanel. Belysningen har 8 farver og 5 programmer, som du let kan indstille ved at trykke på en knap.

9. Aroma spabad
I V-serien og Spatunnan er der aromabad. En indbygget beholder fyldes med æteriske olier, der absorberes i kroppen via huden og når vi trækker vejret. Lugtesansen er tæt forbundet med følelser og skaber balance i krop og sind.

10. Programmeringsbar cirkulationspumpe
Alle modeller har seperat programmeringsbar cirkulationspumpe. Du får en rolig spa med et lavere energiforbrug, hvor du styrer hvor ofte vandet filtreres (4-24 timer). Og slid mindskes på øvrige pumper, der kun bruges til massage.

11. Teknisk forskningsinstitut: Isoleringstest
Dokumenteret energieffektiv takket være bl.a. flere lag isolering, genanvendt pumpevarme, Viton-tætninger som er stærkere end normale EPDM-tætninger og ingen silikone og skruer ved dyserne, der kan forårsage lækager.

12. Garanti og service giver et trygt spaliv
Vi yder god garanti på Viskan Spa. De bygges i Sverige, og det giver os nem adgang til reservedele og uddannede serviceteknikere. De er designet til sjældent at have problemer, men kan heldigvis også nemt repareres.

Download katalog om Viskan Spa

I dette katalog har vi samlet alt du behøver at vide om Viskan Spa.

  • Læse om alle fordelene ved Viskan Spa
  • Hvordan Viskan Spa produceres i Sverige
  • Se alle de forskellige spa og deres individuelle fordele
  • Finde alt det tilbehør man kan tilkøbe
  • Se alt det kemi du skal bruge løbende

Hvilken Viskan Spa passer dig?

S-SERIEN
Udstyret med rustfrie dyser, ozon rensning, separat programmeringsbar cirkulationspumpe og antibakterielle slanger. I S-serien indgår der desuden en lyspakke bestående af en stor LED-lampe samt overfladebelysning, som giver din spa et smukt skær og løfter din badoplevelser til nye højder.

V-SERIEN
Samme udstyr som S-linjen – og mere til. Alle er udstyret med massagedysere for at give dig en optimal oplevelse på samtlige pladser i spaen. V-serien er desuden udstyret med Viskans store lyspakke og aromaterapi. Varmelegemet er produceret i titanium, for at sikre en bedre holdbarhed og levetid.
VILDMARKDSBAD
Du har måske tidligere prøvet et brændefyret vildmarksbad eller måske endda haft et selv? Med vores vildmarksbad slipper du helt for at planlægge vandpåfyldning og opvarmning før brug. En hurtig og enkel løsning til en udendørs spaoplevelse, der er nem at installere og ikke kræver meget plads.

Tilbehør til Viskan Spa

Når du køber en Viskan Spa findes der masser af tilbehør, som gør din spaoplevelse endnu bedre. Alt lige fra cover til at holde varmen, dufte, trappetrin og mange forskellige livstilsprodukter.

Vil du have et tilbud på en Viskan Spa?

Drømmer du om en Viskan Spa så udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig. Det er naturligvis helt uforpligtende. Start en dialog med os og kom et skridt nærmere din drømme udespa.

Gode råd til køb af spa

Hvad skal jeg være opmærksom på inden spaen leveres?

Spaen skal stå på et stabilt og jævnt underlag, som kan holde til vægten af en spa fyldt med vand og badendemennesker. Tal derfor gerne med en fagmand, hvis du er i tvivl om eksempelvis din træterrasse er stærk nok eller hvormeget grus, der skal understøtte spaen hvis den skal stå på din græsplæne.

Hvis du har planer om at sænke din spa ned i en terrasse eller lignende, skal du være opmærksom på ,at der skal være plads tilgængelig for service hele vejen rundt om spaen (mindst 55 cm. til hver side). Alle elektroniske installationer skal udføres af en autoriseretelektriker. Strømtilslutningen kræver 3 faser og 16 ampere – Viskan Dalerø der dog undtaget, som kræver 3 faser og 20 ampere. Spaen fyldes med 1300-2600 liter vand (afhængig af model) med en vandslange.

Hvor ofte skal vandet skiftes?

Vandet i din spa skal typisk skiftes 3-6 gange om året afhængigt af brug og vandkvalitet. Inden tømning kobles strømmen fra. For hurtig og enkel tømning anbefaler vi at bruge en dykpumpe. Brug gerne vandslangen til at skylle dyser og udsug når du alligevel skifter vand. Filterkurve og indsug bør renses regelmæssigt.

Skal der bruges kemikalier for at holde badevandet rent?

Selvom et Viskan spa har både en cirkulationspumpe, partikelfilter og UV-C/Ozonator kræver det brug af kemikalier for at sikre, at vandkvaliteten og hygiejnen er helt i top. Læs brugsanvisningen for korrekt dosering på de respektive produkter – se vores spakemi her. Kemikalier skal tilsættes enten når vandet er udskiftet eller fyldt i første gang.

Hvordan vedligeholder jeg min spa?

Kontroller vandets PH-værdi og klorindhold med jævnemellemrum for at opretholde en god badehygiejne. Spaenskomponenter kan tage skade såfremt PH-værdien er for lav. Anvend et mildt rengøringsmiddel uden slibemiddel til rengøring af panelet på din spa.

I langt de fleste tilfælde vil det være nok at spule med en vandslange eller blotrengøre det med en våd klud. Brug ikke en højtryksrenser, da den kan skade spaen. Nakkepuderne i spaen tages ud og rengøres med vand.

Såfremt din spa ikke skal benyttes i en længere periode kan du med fordel fjernenakkepuderne for at forlænge levetiden.

Kan jeg tømme spaen og lukke den ned?

Vi anbefaler at din spa altid er fyldt op med vand og tilsluttet strøm. Det kan således være vanskeligt at komme af med alt vandet i spaen, og i frostvejr kan pumper og dyser få frostsprængninger såfremt der stadig er vandtilbage i systemet.

Ved varmere temperaturer kan der opstå mug og algevækst, hvis der ikke er cirkulation eller kemikalier i vandet. Cirkulationspumpen gør netop, at der kommer bevægelse og cirkulation i vandet, at temperaturen holdes og algevækst forhindres. Såfremt du ikke ønsker at benytte din spa i en længere periode kan du indstille den til “Sleep Mode”.