trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

0
  • Ingen produkter i kurven.
Total:kr.

Sauna

Forårsklargøring 2022

16 GODE RÅD
Få en perfekt pool
til forårssæsonen.

Sauna

Det bedste inden for velvære

Hos Berle Pool + Spa tilbyder vi saunaer i mange forskellige størrelser og designs. Uanset om du er på udkig efter de tøndeformede, de større eksklusive modeller eller blot tilbehør til din sauna, kan vi helt sikkert finde en løsning til dig.

Vi har alt det, du skal bruge for at skabe de perfekte rammer for en velvære oplevelse. Fælles for hele vores udvalg er, at de alle er af kvalitetsmaterialer.

Mere end blot velvære

En tur i saunaen er ikke blot en dejlig og afslappende oplevelse, men også gavnligt for din krop og sind. Du bliver varmet op fra inderst til yderst, hvilket forbedrer blodcirkulationen i kroppen samt udskiller affaldsstoffer, som kroppen gerne vil af med. Derudover kan en tur i saunaen lindre symptomer i led og muskler.

Hvis du mangler tilbehør

Ud over vores brede sortiment af inden- og udendørs saunaer i forskellige størrelser og modeller, tilbyder vi også diverse tilbehør til saunaen. Hvad end du skal bruge en hovedstøtte eller en ny lampeskærm, kan du finde det hos os.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til vores saunaer, saunaovne eller vores udvalg af tilbehør, er du velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller skrive en mail på info@berlepool.dk. Du er naturligvis også velkommen i vores showroom på Gladsaxevej 356 i Søborg, hvor du kan få råd og vejledning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.