FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Forår 2024

FORÅRSTILBUD
Alt til din pool forår og sommer.

Besøg showroom

SHOWROOM
Besøg vores kæmpe showroom
på 2.000 m2 i Gladsaxe.

Spa – den ultimative luksus i hverdagen

Alt i spa og wellness

Hos Berle Pool + Spa har vi et bredt sortiment af alt inden for spa, wellness, velvære og forkælelse. Se vores store udvalg af både indespa, udespa, badekar, saunaer og dufte til spa. Et spa er den ultimative forkælelse for dig, der gerne vil lindre gener i muskler eller led, eller til dig, der blot trænger til at læne dig tilbage og slappe helt af. Vi samarbejder kun med de absolut bedste producenter på markedet, så du kan være sikker på at finde en spa, der opfylder dine krav. Vi har bl.a. eneforhandlingen i Danmark på spa fra den svenske producent Viskan, der kort sagt leverer nogle af de absolut bedste udespa i verden.

Individuelle løsninger

Vi gør altid en stor indsats for at guide dig til det helt rigtige valg af spa. Vi forsøger at skabe et rum og et miljø, som inspirerer og giver vores kunder en unik oplevelse. Vi leverer individuelle løsninger, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring med salg og vejledning af alt inden for spa og wellness, og vi står klar til at finde et spa, der matcher lige netop dit hjem. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, der matcher netop dine drømme.

Kig forbi vores showroom

Kom ind og oplev vores flotte showroom i Gladsaxe, hvor vi fører et bredt sortiment af både ude -og indespa samt badekar til ethvert behov. Derudover forhandler vi også sauna og vildmarksbade i flere forskellige størrelser og designs. Har du spørgsmål til vores sortiment er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller e-mail info@berlepool.dk.