FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Forår 2024

FORÅRSTILBUD
Alt til din pool forår og sommer.

Besøg showroom

SHOWROOM
Besøg vores kæmpe showroom
på 2.000 m2 i Gladsaxe.

Udeliv – Skab et lækkert miljø i haven

Skab harmoni med et elegant poolmiljø

Miljøet og designet omkring poolen er en afgørende faktor for at danne de perfekte rammer omkring din pool eller spa.

Hvad enten der er tale om en totalrenovering eller en mindre make-over af din have, så tilbyder vores professionelle designteam råd og vejledning lige fra den spæde start og indtil du står med det, der i dine øjne er svaret på den perfekte have.

Vi har et stort sortiment af både smukke, italienske havemøbler, flisebelægning, potter, træterrasser og forskellige puder og møbler, så du kan skabe det helt rigtige, stemningsfulde poolmiljø.

Vi lytter til dine ønsker

Hos Berle Pool + Spa lægger vi stor vægt på vores kunders individuelle krav og ønsker. Vi har mange års erfaring inden for design af haver, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Er der tale om opførelse af en ny pool vil vores havedesignere besøge dig i dit hjem og få en snak omkring ønsker og behov, så vi med sikkerhed ved, hvor det vil være mest optimalt at placere din pool eller spa.

Vi kan også hjælpe, hvis du blot vil pifte haven op, så designet omkring poolen bliver mere hyggeligt og attraktivt. Et harmonisk pooldesign er de perfekte omgivelser for at slappe af og nyde roligheden omkring vandet.

Kontakt os i dag

Lad dig inspirere af vores fotogalleri eller kig forbi vores store showroom i Gladsaxe. Vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe og guide dig til det helt rigtige valg.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller skrive direkte til vores designafdeling på jeanette@berlepool.dk.