FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Forår 2024

FORÅRSTILBUD
Alt til din pool forår og sommer.

Besøg showroom

SHOWROOM
Besøg vores kæmpe showroom
på 2.000 m2 i Gladsaxe.

Om Berle Pool + Spa

Med over 55 år i branchen er vi landets største og ældste firma inden for swimmingpools og spa. Vi knokler for vores over 25.000 kunder og er stolte af vores showroom på 2.000 m2, der er Nordeuropas største.

Vi vil være de bedste i branchen

Vores ambition er altid at være i front og være først med de nyeste varer. Vi vil være de bedste, indenfor det vi laver, og ser os selv som en innovativ virksomhed.

Vi bestræber os på at arbejde med nye former, materialer samt farver og være med til at skabe nye trends indenfor pool design og miljø. Berle Pool + Spa er din professionelle partner og vi lægger stor vægt på at gøre dine drømme til virkelighed.

Totalløsninger fra idé til badeklar

Vi leverer i dag blandt andet totalløsninger til private haver, campingpladser og hoteller. Vi er med fra den spæde start omkring idéer og arkitekttegninger, så kunden kan se en færdig skitse inden de beslutter sig.

Vores team består af entreprenører, anlægsgartnere, designere, kloakarbejdere og vores stærke hold af teknikere står klar til at hjælpe vores kunder.

Nordeuropas største pool & spa showroom

Berle Pool + Spa ligger i Søborg, hvor vores 2.000 m2 butik er rammen om alt til swimmingpool og spa. Her viser vi fungerende swimmingpools med skimmer, overflow, endless eller som stålpool; et valg af muligheder til swimmingpool og havemiljø.

Stor spaafdeling med 16 modeller

Sidste skud på stammen er en stor spaafdeling med 16 spa til ude- og indendørsbrug. Her kan man bestille tid til spaoplevelse i vores store overflow spa.

Servicering & Reparationer

Hvert år servicerer vi vores kunder med opstart, reparationer og renoveringer af deres pool. Vi er også leveringsdygtige i alle former for kemikalier til vedligeholdelse af poolen.

Webshop med +6000 varer online

Swimmingpool.dk er en af de største onlineshops for pool, sauna og spaejere. Med mere end 6000 forskellige produkter og reservedele tilbyder vi dig et bredt sortiment af varer.

På vores webshop kan du samle inspiration, hvis du går med en drøm i maven om at anlægge et bassin i din have. Vand virker beroligende, og findes der egentlig noget bedre end at komme hjem efter en lang dag og dykke ned i en forfriskende pool eller en varm spa og lede hverdagens stress væk?

God fornøjelse!

Michael Lodberg
Direktør & Ejer