FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Forår 2024

FORÅRSTILBUD
Alt til din pool forår og sommer.

Besøg showroom

SHOWROOM
Besøg vores kæmpe showroom
på 2.000 m2 i Gladsaxe.

Badeværelse

Pool til nedgraving – det sikre valg

De fleste pools, som vi kender fra f.eks. hoteller og svømmehaller er nedgravede pools, hvis overflade ligger vandret med jord, gulv eller fliser. Det er derfor meget almindeligt at vælge en nedgravet pool, hvad enten man ønsker at etablere en pool i egen, private have eller står overfor et større offentligt byggeprojekt. Hos Berle Pool og Spa A/S har vi stor erfaring med etablering af nedgravede pools, og selvom der i dag findes et hav af nyudviklede pooltiltag, går du aldrig galt i byen, hvis du spørger os til råds om en nedgravet pool.

Hvordan etableres en nedgravet pool?

En nedgravet pool etableres helt enkelt ved, at der graves et større eller mindre hul på det sted, hvor poolen ønskes, og efterfølgende støbes eller isættes de enkelte elementer som passer til den pooltype, der er valgt. Der er flere monteringsmuligheder, da kunden endda har mulighed for at grave hullet selv, eller finde sin egen løsning på gravningen. Byggeriet og anlæggelse af en pool til nedgravning vil derfor ofte være hurtigere end f.eks. en forhøjet pool, og desuden giver en nedgravet pool et flot og elegant look. Et nedgravet bassin kan nemt og på mange forskellige måder tilpasses dine ønsker, og det er desuden muligt at etablere alt fra beton swimmingpool til stål pool eller en kvalitetsfyldt og eksklusiv Niveko-pool til nedgravning.

Vælg den rigtige pooltype

Det er ikke nok at gøre det klart for sig selv, at man ønsker en nedgravet pool – det er desuden nødvendigt at vælge, hvilken type bassin, man ønsker sig. Dette afhænger f.eks. af, hvad poolen skal bruges til, hvor stor den skal være, hvordan man ønsker, at poolens skal se ud og fremstå, og desuden af det budget, som er lagt, for poolens etablering. Det er ingen hemmelighed, at der findes et hav af forskellige typer til forskellige priser, men fælles for dem alle er, at de som regel altid kan nedgraves. Eftersom der er så mange forskellige måder at designe sin swimmingpool og have på, så tilbyder vi også den service at vores sælger og design-leder Jeanette Klingenberg kan komme med ud til kunden have og hjælpe med inspiration og optimalt design.

Lad os hjælpe med en skræddersyet løsning

Er du blevet nysgerrig, og ønsker du, at vi skal hjælpe dig med rådgivning angående anlæggelse af en pool eller en skræddersyet løsning til dit projekt, kan du kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller på email info@berlepool.dk. Med et professionelt team af både entreprenører, designere, kloakarbejdere, teknikere, anlægsgartnere og salgsmedarbejdere, kan du være sikker på, at vi vil gøre alt for, at dine ønsker til en nedgravet pool opfyldes.