FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Viskan Spa – Vildmarksbad

43.195 kr.

Udendørs wellness med et vildmarksbad
Du har måske tidligere prøvet et brændefyret vildmarksbad eller måske endda haft et selv? Med vores vildmarksbad slipper du helt for at planlægge vandpåfyldning og opvarmning før brug. Her står det altid klar til brug når som helst du ønsker et varmt og afkoblende bad. Vildmarksbadet skal ikke tømmes for vand efter brug, men blot skiftes 3-4 gange om året.
Vildmarksbadet leveres med vores tykke termocover samt undervandslys. Aromaterapi er desuden med til at gøre det ekstra hyggeligt og indbydende. Så det er bare at lette på låget og sænke sig ned i det dejlige varme vand og nyde oplevelsen.

Bestillingsvare: Kan købes, men har længere leveringstid.

Varenummer: 26334 Varekategorier: , , ,
Viskan Spa - Vildmarksbad

Kan bruges året rundt

Et vildmarksbad er en hurtig og meget enkel løsning til en udendørs spaoplevelse, da det er nemt at installere og ikke kræver meget plads. Badet er helt ideelt til baghaven eller sommerhuset, hvis man vil have en fleksibel løsning, der ikke kræver en fast installation.
Et vildmarksbad er en helt unik oplevelse, der tilføres en autentisk og naturlig stemning til din spaoplevelse. Brændeovnen varmer vandet op til en høj temperatur, så du kan nyde dit vildmarksbad året rundt, ligegyldigt temperaturen uden for. Da karret er lavet af træ, kan det uden problemer stå udendørs i al slag vejr, uden at kræve den store vedligeholdelse. Ønsker du et mere eksklusivt spa med flere funktioner til din have, så se også vores store udvalg af udespa.

Vil du høre mere?

Ønsker du et vildmarksbad i dit hjem eller sommerhus, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og sætter en store ære i at guide dig til det helt rigtige køb. Vil du se vores store udvalg af alt inden for spa og wellness så kig forbi vores showroom i Gladsaxe. Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores sortiment er du også meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller e-mail info@berlepool.dk.

Tekniske specifikationer

Størrelse: 210 cm
Højde: 103 cm
Vægt tom/fyldt: 260/1735 kg
Vandmængde: 1475 liter
Børnesæde: Ja
Vandbelysning: Ja
Cirkulationspumpe: Ja
Titanium varme: 3 kw
Partikelfilter: 1 stk
El tilslutning: 1 N 220-230V 1x16A 50 Hz 3250W

Antal pladser

Pladstyper

Massagetyper

Justerbar punktmassage
Roterende massage

Wifi

Styr spaen via wifi med en app fra din mobil. Findes som tillvalg til denne spa.

Skalfarver

Panelfarve

Specifikationer
Højde:103 cm
Bredde:210 cm
Længde:210 cm
Kategorier:Spa, Brands
Underkategorier:Alle udendørs spa, Alle vildmarksbade, Viskan, Viskan Spa
Brand:Viskan
Vægt:500 kg
Varenummer:26334
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 49 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
+55 års erfaring med pool & spa.

Se hvad andre kunder siger...