FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Fragt kun 125 kr.
15%

HTH Klorgranulat (10 kg.)

949 kr. 1.112 kr.

SUPER TILBUD: Gå ikke glip af vores super pakkepris på 20 kg. HTH klor

HTH Klorgranulat 10 kg. er verdens mest anvendte klor til sikring af rent badevand i både private og offentlige swimmingpools. HTH Klor 10 kg. er et let opløseligt klorgranulat baseret på Calciumhypochlorit (ustabiliseret klor), der derfor ikke danner klorlås i din pool.

Varen er på lager

Varenummer: 15036 Varekategorier: , Tags: , , , , ,
HTH Klorgranulat (10 kg.)

HTH Klorgranulat 10 kg. er verdens mest anvendte produkt til sikring af rent badevand i både private og offentlige swimmingpools.

HTH Klorgranulat 10 kg. er et let opløseligt klorgranulat baseret på Calciumhypochlorit (ustabiliseret klor), der derfor ikke danner klorlås i din pool. HTH granulat er produceret i USA, og er tildelt en drikkevandsgodkendelse, hvilket er din sikkerhed for at kloren er af den fineste kvalitet.

Hvis du sørger for altid at have mellem 1-3 mg/l HTH-klor og en pH-værdi mellem 7,0 – 7,4 i din swimmingpool, vil du altid have krystalklart poolvand.

HTH-granulat kan anvendes i alle typer swimmingpools – både til den daglige kloring og til periodevis chokkloring.

HTH Klorgranulat 10 kg. er et letopløseligt, ustabiliseret og stærkt virkende klorgranulat som bruges til både den daglige kloring og til periodevis shockkloring. Dertil kan man være tryg og sikker ved at HTH Klorgranulat ikke indeholder stabiliseret klor og derfor ikke bidrager til at skabe klorlås i swimmingpoolen.

Modsat det klor som er fundet i HTH Shock Granulat, så er granulat mere groft og derfor mere langtidsholdig. Kloren er stærk så det anbefalers at det håndteres yderst forsigtigt.

HTH Klorgranulat er et af markedets bedste kvalitets klor produkter som hjælper i kampen mod grønt vand, uklarhed og opretholder et rent udseende i swimmingpoolens vand. HTH Klorgranulat købes som regel i sammenhæng med pH Minus Granulat idet pH-værdien stiger gradvist i forhold til hvor meget klor du bruger grundet den kemiske sammensætning.

Hvis der er yderligere spørgsmål til hvordan klor benyttes og hvilken effekt Klorgranulat har på kemien i swimmingpoolen, kan Berle Pool altid kontaktes.

Grundet dette har vi et godt tilbud på en fællespakke på HTH Klorgranulat 10 kg + pH-minus 8 kg eller vores pakke med 20 kg HTH Klorgranulat, som også kan findes på vores side.

Sådan bruges HTH Klorgranulat

Før produktet anvendes, skal du gennemlæse alle instruktionerne og sikkerhedsanvisningerne. MÅ IKKE BLANDES MED ANDRE PRODUKTER. MÅ ALDRIG OPLØSES FØR TILSÆTNING. hth Granular er et ustabiliseret, let opløseligt granulat, som kan anvendes i alle typer pools både til den daglige kloring og til periodevis chokkloring.

1. Mål først vandets pH-tal med pooltesteren og juster, hvis nødvendigt, til pH 7,0-7,4.

2. Tilsæt daglig (bedst aften) – 100 g = 1 dl = 1 kop hth Granular pr. 25 m3 vand.

3. Tilsætning: Den mængde HTH Granulat ønskes tilsat hældes op i en ren plastspand og opløses i rent vand (evt. poolvand) under forsigtig omrøring. Opløsningen hældes i poolen foran indløbsdyserne. Cirkulationspumpen skal køre under og efter tilsætningen. Efter ca. 15 min. kan virkningen kontrolleres ved en ny klormåling.

4. Ved nyfyldning eller sæsonopstart chokklores ved at tilsætte 300 g = 3 dl HTH Granulat pr. 25 m3

5. HTH Granulat er et aktivt poolprodukt som efter tilsætning hæver vandets pH-tal, som derefter skal reguleres ned med pH-MINUS.

6. Mål jævnligt poolens klortal med pooltesteren og hold niveauet på 1-3 mg/l.

Specifikationer
Kategorier:Brands, Vandpleje
Underkategorier:HTH, Klorgranulat til pool
Brand:HTH
Vægt:10 kg
Varenummer:15036
EAN:5709730101647
Tags:Efterår, Fødselsdag, Forår, Sommer, Vinter
Video
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 49 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
+55 års erfaring med pool & spa.

Se hvad andre kunder siger...