FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Fragt kun 125 kr.
30%

Sommerkit: Super Kleral & Shock Powder

750 kr. 1.068 kr.

Saniklar Super Kleral og HTH Shock Powder fungerer sammen for at sikre en optimal poolplejeoplevelse. Saniklar Super Kleral bekæmper alger, flokker døde alger og reducerer udfældning af kalk og metaller i vandet. Dette hjælper med at holde poolvandet rent og klart samtidig med at det letter filterets arbejde med at fange nedbrudte alger.

HTH Shock Powder tilføjer en stabil og effektiv klorbehandling uden risiko for klorlås. Denne klorbehandling supplerer Saniklar Super Kleral’s algebekæmpende egenskaber ved at dræbe eventuelle bakterier og alger, der måtte være til stede i vandet. Sammen sikrer de to produkter en omfattende poolpleje, der holder vandet krystalklart og sikkert for svømmerne.

Saniklar Super Kleral (3 liter) er et moderne højeffektivt kombinationsprodukt, der mindsker risikoen for algeangreb, flokker døde alger og reducerer udfældning af kalk og metaller i vandet. På denne måde hjælpes filteret med at tilbageholde ned nedbrudte alger i poolvandet.

HTH Shock Powder (1,6 kg.) er en meget koncentreret klorgranulat på 75%, som anvendes som klorshock i forbindelse med opstart af poolen.

Varen er på lager

Varenummer: 268899 Varekategorier: , Tags: , , ,
Sommerkit: Super Kleral & Shock Powder

Saniklar Super Kleral

er et moderne højeffektivt kombinationsprodukt, der mindsker risikoen for algeangreb, flokker døde alger og reducerer udfældning af kalk og metaller i vandet. På denne måde hjælpes filteret med at tilbageholde nedbrudte alger i pool vandet. Produktet kan bruges sammen med alle desinfektionsmidler – dog undtaget BAQUACIL PHMB 2 in 1.

 

HTH Shock Powder

er et let opløseligt pulver, der kan strøs ud over vandet og skal således ikke opløses. Produktet er baseret på calciumhypochlorit (ustabiliseret klor), der derfor ikke danner klorlås i din pool. Produktet er produceret i USA og er tildelt en drikkevandsgodkendelse, hvilket er din sikkerhed for, at kloren er af den fineste kvalitet.

 

Hvis du sørger for altid at have mellem 1 – 3 mg/l HTH-klor og en pH-værdi mellem 7,0 – 7,4 i din swimmingpool, vil du altid have krystalklart poolvand.

Hele dåsen passer til en poolstørrelse på 50 m3 og er hurtigt opløselig og en god lille hjælper når poolen skal stå ekstra skarp eller når der har været mange badende.

Specifikationer
Kategorier:Vandpleje
Underkategorier:Klorgranulat til pool, Pakketilbud til pool
Vægt:5 kg
Varenummer:268899
Tags:Fødselsdag, Forår, Sommer
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 49 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
+55 års erfaring med pool & spa.

Se hvad andre kunder siger...