Kemi til spa

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Vandbehandling til spa

Alt kemi til spabade

Kemi til spa

Trænger dit spa til en rensning?

Hos Berle Pool + Spa har vi et stort udvalg af kemi, behandling og renseprodukter til din spa. Her finder du både klorprodukter, specialprodukter, balancestabilisatorer, testsæt og meget mere, så du kan opretholde et godt miljø i din spa. Rensning og behandling med kemi er meget vigtige for holde din spa ren, så du kan nyde det varme vand uden risiko for bakterier og smitte.

Vandbehandling af spa er vigtigt

Løbende behandling og rensning af din spa er vigtigt for at opretholde den rigtige balance og holde spaen fri for bakterier. Inden spaen fyldes med vand er det vigtigt at foretage den rigtig behandling med kemi, så de store mængder af  bakterier og forureningsstoffer, der tilføres vandet hver gang vi bader, nedbrydes. Renser du ikke din spa, vil vandet med stor risiko hurtigt blive kilde til sygdomssmitte. Er du i tvivl om, hvilke produkter du har brug for, så står vores erfarne medarbejdere altid klar til hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til, hvordan du bedst muligt renser og behandler dit spa, så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk. Du er også meget velkommen til at kigge fordi vores store showroom i Gladsaxe, hvor vores dygtige team af medarbejdere står klar til at byde dig velkommen.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.