FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

5%

SpaCare – Filter Cleaner (500 ml.)

109 kr. 115 kr.

SpaCare Filter Cleaner rengør filterpatronerne i udendørs spa. Patronfilteret i din spa opsamler mange former for snavs, når spaen er i brug. Derved dannes en belægning på filteret, som forringer dets evne til at rense vandet.

Tag filterpatronerne op af filterhuset og rens for synligt snavs. Sæt dem i blød i et renserør eller lignende i en opløsning af 1 dl SpaCare Filter Cleaner og vand i mindst 12 timer. Skyl derefter grundigt med rent, varmt vand. Filteret er nu klar på ny.

Varen er på lager

Varenummer: 15128 Varekategorier: , Tags: ,
SpaCare - Filter Cleaner (500 ml.)

SpaCare Filter Cleaner anvendes til rengøring og rensning af beskidte / fyldte udendørs spa og whirlpool filterpatroner. Når spaet bliver brugt af enten alene eller med familien, opsamler og fyldes filterpatronen af blandt andet; kosmetik, biofilm og hudrester, som danner en fedtet belægning, der tilstopper udespaets filterpatron.

Man er nemlig nødt til at gribe ind, hvis man gerne vil have rent og klart vand i sit udendørs spa, hvilket gøres med Spa Filter Cleaner, hvis nu der skulle opstå uklart vand eller ringere vandkvalitet i ens spa.

Anvendelse:

Den snavsede filterpatron tages op af filterhuset og renses for alt synligt snavs mellem lamellerne ved spuling med rent vand. Patronen anbringes herefter i en plastspand eller et ”renserør”, hvor der tilsættes 1 dl. Filter Cleaner og rent vand til patronen er helt dækket. Efter iblødsætning i mindst 12 timer tages patronen op og gennemskylles grundigt med rent vand, og er herefter klar til ny filterdrift. Omrystes før brug.

Specifikationer
Kategorier:Brands, Vandpleje
Underkategorier:SpaCare, Specialprodukter til udespa
Brand:SpaCare
Vægt:0.1234 kg
Varenummer:15128
EAN:5709730157095
Tags:Fødselsdag
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 49 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
+55 års erfaring med pool & spa.

Se hvad andre kunder siger...