Opvarmning af swimmingpool

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Opvarmning af swimmingpool

Sådan får du en varm pool

Opvarmning

Foretrækker du en opvarmet pool?

Alle ved, at sommeren i Danmark godt være lidt svær at spå om. Skinner solen ikke så ofte, som man kunne ønske, og det kan derfor være en meget kold oplevelse at springe i poolen – især hvis du foretrækker en vandtemperatur på omkring de 25 grader eller derover. Hos Berle Pool + Spa har vi et stort udvalg af løsninger til opvarmning af pools. Vi har et bredt sortiment af varmepumper, varmevekslere og solvarmere. Vi samarbejder kun med markedets bedste producenter, så vi kan tilbyde dig de bedste løsninger i højeste kvalitet.

Forlæng poolsæsonen

Vi vil gerne fortælle vores kunder, at en varmepumpe eller varmeveksler er en rigtig  god investering for dem, som ønsker at opretholde en konstant og behagelig temperatur i swimmingpoolen, uden at de er nødt til at være afhængig af, om den danske sommer bliver solrig eller ej. Du kan ved at tilkoble en varmepumpe eller en varmeveksler forlænge badesæsonen med flere måneder, med forbehold for, at poolen er overdækket om natten. Hos Berle Pool + Spa finder du også et stort udvalg af alt inden for overdækning af poolen, både glasoverdækning, lamelcovers, safetycovers, termotæpper og vintercovers.

Kontakt os i dag

Vi står klar til at guide dig til den helt rigtige løsning til opvarmning af din pool. Kontakt os i dag på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk, eller kig forbi vores showroom i Gladsaxe, hvor vores dygtige og erfarne medarbejdere står klar til at byde dig velkommen.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.