Varmevekslere

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Varmevekslere

Varme uanset vejr

Varmevekslere

Opvarm din pool med en varmeveksler

Ønsker du opvarmning af din pool er en varmeveksler den helt rigtige løsning. En varmeveksler er ideelt for dig, der ønsker en høj temperatur i poolen de somre, hvor solen ikke skinner så meget. En varmeveksler er også god for dig, der gerne vil forlænge poolsæsonen med nogle ekstra dage i foråret eller efteråret. Som et eksempel kan en varmeveksler med 40Kw varmelegme hæve varmegraden fra 18 til 28 grader på ca. 30 timer i en pool på 75 m3 med termodug.

Nem at montere

Hos Berle Pool + Spa har vi et stort udvalg af alle former for varmevekslere. Der findes tre former for varmevekslere, en elpatron, pladevarneveksler og en rørvarmeveksler. Alle tre vekslere er nemme at montere og installere på den allerede eksisterende rørføring. Valget af varmeveksler afhænger af, hvilken ekstern opvarmningskilde man i forvejen har. Hos Berle Pool + Spa står vi klar til at hjælpe dig med det helt rigtig valg til netop din pool.

Kontakt os og hør mere

Vi er specialister i alt inden for pools, spa og wellness, og vi står klar til at guide og vejlede dig til det helt rigtige køb. Kontakt os i dag på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.