FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Overvågning af din swimmingpool

18.995 kr.

DVR pakke bestående af en DVR samt fire 1 megapixel IR dome kamera. DVR er en 4 kanals HDI HD 720p Harddisk optager / DVR fra TEMBERG med høj brugervenlighed og dansk men…

Varen er på lager

Varenummer: 264600 Varekategori:
Overvågning af din swimmingpool

DVR pakke bestående af en DVR samt fire 1 megapixel IR dome kamera. DVR er en 4 kanals HDI HD 720p Harddisk optager / DVR fra TEMBERG med høj brugervenlighed og dansk menu. Kameraet er et 1 megapixel IR dome kamera med op til 15m IR og kan bruges til både indendørs og udendørs montering. Der medfølger Smartphone app og iPad app med høj brugervenlighed.

Videoovervågning – hold øje med din pool, dine ejendele, hvor i verden du end befinder dig.
I forbindelse med den opgradering på både eksisterende og ny pools, der finder sted hos mange af vores kunder, er der opstået en interesse for, hvilke muligheder der er for at sikre sine ejendele bedst muligt.

Kom ind og få en uforpligtende men god snak med vores konsulent om, hvordan du på ferien kan holde øje med hus og have der hjemme og derved holde øje med om vandet er klart og rent, et cover som har løsnet sig eller evt. ubudne gæster……!

Specifikationer
Kategorier:Swimmingpool
Underkategorier:Sikkerhed til pool
Vægt:10 kg
Varenummer:264600
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 49 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
+55 års erfaring med pool & spa.

Se hvad andre kunder siger...