FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

NOHrD – WaterRower – Hvid egetræ

11.325 kr.

plev følelsen af WaterRowers træning for hele kroppen og se resultater. Ønsker du en træning og fitnessrutine i hjemmet er denne maskine den perfekte for dig. Denne maskine træner og styrker udholdenhed.

En Romaskine bruger 84% af kroppens muskulatur, samtidig med konditionstræning som er med til, at forbedre livskvaliteten.

Udvalget af romaskiner er bredt men, hvis man skal sammenligne disse maskiner bliver det tydeligt, at WaterRower leverer den bedste træning og kvalitet til brugeren.

Varen (eller en lignende model) er udstillet til demo i vores showroom. Den skal dog bestilles online eller i vores butik, da den er på fjernlager. Normal levering er dag-til-dag.
Download brochure: NOHrD – Brochure 2020.pdf

Varen er på fjernlager

Varenummer: 267885 Varekategorier: , ,
NOHrD - WaterRower - Hvid egetræ

Træn hele kroppen

Oplev følelsen af WaterRowers træning for hele kroppen og se resultater. Ønsker du en træning og fitnessrutine i hjemmet er denne maskine den perfekte for dig. Denne maskine træner og styrker udholdenhed. En Romaskine bruger 84% af kroppens muskulatur, samtidig med konditionstræning som er med til, at forbedre livskvaliteten.

Udvalget af romaskiner er bredt men, hvis man skal sammenligne disse maskiner bliver det tydeligt, at WaterRower leverer den bedste træning og kvalitet til brugeren.

Modstandsfaktoren

Bortset fra det grundlæggende spørgsmål om personligtræning og træningsmål, skal Romaskinen modstandssystem overvejes nøjes når man tænker på faktorer som livssituation eller træningsrum.

Romaskiner med et lufthjul er effektive, men er væsentlige højere i støjniveau når de er i brug. Dette kan være med til at forårsage forstyrrelse under din træning eller andre i din husstand.

Træningsmaskiner med vandmodstand er konstant stille og effektive når de er i brug. Dette skyldes den pagaj og vandtank der er implementeret i romaskinen. Disse elementer er med til at forbedre din træningsintensitet dvs. at vandmodstanden er ved til at give en varierende træning, jo hårdere du trækker, jo højere er intensitetsniveauet.

Romaskiner med magnet eller hybridmodstand har deres egne fordele og ulemper, Maskiner som disse tillader dig ikke at regulere modstanden under din træning i modsætning til at træne med vandmodstand. Derudover vil brugere have en tendens til at indstille modstanden på et for højt niveau, hvilket øger risikoen for skader.

Træning med WaterRower

Træning med denne romaskine kan resultere i 50 samlede bevægelser pr. minut. Alt takket være romaskinens yderst effektive bevægelsesimpulser på dine led. Dette kan hjælpe dig med, at forhindre en bred vifte af sundhedsmæssige problemer forbundet med nutidens livsstil. Træning med WaterRowers er der lav risiko for overbelastning. Roning træner 84% af dit muskelsystem herunder, mave, balle, ryg og benmuskler. Ingen andre udholdenhedssportsgrene beviser denne effektivitet, hvilket gør roning til en komplet træning af hele kroppen.

Træningsudstyr lavet af træ

Hvad ser der med dit træningsudstyr efter træning? Opbevarer du det i det bagerste rum? Kælderen? Eller er det en del af dit interiørdesign? Tendensen går i stigende grad mod ”fitnessmøbler” dvs. sportudstyr der er integreret i din hverdag.

En træningsmaskine lavet af massivt træ i høj kvalitet, der kan flyttes i alle retninger og kan stå oprejs mod en væg, er meget prisværdig.

Hvert stykke træ, der bruges til en WaterRower vælges udelukkende fra bæredygtige forvaltede skove i USA. Træ er en naturlig ressource, der kan afvige farve og konsistens fra træ til træ, hvilket gør din WaterRower helt unik. En WaterRower er ikke et almindeligt fitnessudstyr men snarere et unik element af stil.

Specifikationer
Kategorier:Fitness, Brands
Underkategorier:Alle romaskiner, NOHrD
Brand:NOHrD
Serie:WaterRower
Vægt:0.1234 kg
Varenummer:267885
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 49 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
+55 års erfaring med pool & spa.

Se hvad andre kunder siger...