FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

NOHrD – SprintBok – Egetræ

49.499 kr.

NOHrD SprintBok (løbebånd) er et prisvindende design, der med en let kurvede form og elegant træramme skiller sig ud fra de traditionelle løbebånd.

Løbeentusiasten er godt bekendt med fordelene ved et motorløst løbebånd. Sprintbok løbebånd indordner sig efter brugerens ben og kender ikke til hastighedsbegrænsninger. Uanset om det er træning til udholdenhed, sprint eller intervalløb, så er Sprintbok det perfekte løbebånd til dig.

Varen (eller en lignende model) er udstillet til demo i vores showroom. Den skal dog bestilles online eller i vores butik, da den er på fjernlager. Normal levering er dag-til-dag.
Download brochure: NOHrD – Brochure 2020.pdf

Varen er på fjernlager

Varenummer: 267851 Varekategorier: , ,
NOHrD - SprintBok - Egetræ

Med en pris for det lækre design fra “Concours Lépine” er vi nu klar med den klassiske SprintBok (løbebånd) med dens imponerende features.

Med den let kurvede form og den elegante træramme skiller NOHrD SprintBok sig ud fra de traditionelle løbebånd.

Med det kurvede, manuelle løbebånd drager du som bruger nytte af alle fordelene ved en løbetræning, præcist tilpasset dine behov: Løbebåndet som består af fleksible trælameller og præcisionskuglelejer drives udelukkende af løberens ben.

Dit NOHrD Sprintbok løbebånd kender ikke til hastighedsbegrænsninger og kræver ingen indstillinger.

Hastigheden er uendeligt variabel – fra et behageligt gå-tempo til fuld speed!

Du bestemmer altså selv hvilken variation og hastighed du ønsker og kan tilpasse træningen præcist til din aktuelle form.

Glat ramme i solidt træ

Den mest tiltalende æstetiske karakteristika ved SprintBok er det glattte, kurvede rammedesign lavet af solidt hårdttræ. Den solide konstruktion bidrager til reduktion af vibrationer når maskinen er i brug.

Løbebånd i moderne, kurvet design

Det kurvede løbebånd som er den foretrukne form i dag passer perfekt ind i rammedesignet. Den indbyggede stigning byder på en hel række af fordele. Når du løber føles det let og naurligt og er samtidigt mere effektivt: Du forbrænder 30% flere kalorier med dette design!

Robust håndtag og touchscreen

På din SprintBok finder du et robust og elegant håndtag med en 17,3” tablet til den nye SprintBok app. Du kan følge dine præstationer under træningen og du kan vælge mellem et bredt udvalg af forprogrammerede løbeprogrammer.

Vedligeholdelsesfri

Din NOHrD Sprintbok er en vedligeholdelsesfri maskine. Bortset fra en jævnlig afstøvning af alle overflader, skal du ikke udføre opstramning af remme, tilføre olie eller smøre nogen dele.

Et løbebånd bestående af fleksible lameller

Løbebåndet på din HOHrD SprintBok består af 62 bevægelige trælameller. Lamellerne er forsynet med linoleum, som vi har valgt på grund af dens naturlige og holdbare egenskaber.

100% tilpasset løbetræning

Din NOHrd SprintBok er designet sådan at den øjeblikket justerer ind efter løberens input og løbestil. Det fører til højere intensitet og mere effektiv løbetræning i sammenligning med motoriserede løbebånd. Faktisk kan du forvente at forbrænde 30% flere kalorier!

Specifikationer
Højde:180 cm
Bredde:70 cm
Længde:140 cm
Kategorier:Fitness, Brands
Underkategorier:Løbebånd, NOHrD
Brand:NOHrD
Serie:SprintBok
Vægt:110 kg
Varenummer:267851
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 49 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
+55 års erfaring med pool & spa.

Se hvad andre kunder siger...