FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Light By Juul – Zigbee boks til Phillips Hue

499 kr.

Med Zigbee boksen kan du opgradere din Light By Juul udendørsbelysning og tage kontrol over dit lys, på en smart og innovativ måde. Du får adgang til en lang række fede muligheder, herunder justerbar lysstyrke, tænd/sluk-tidsprogrammering og integrerede bevægelsessensorer.

Zigbee boksen, fra Light By Juul, fungerer med Phillips Hue Appen. Gennem appen får du mulighed for at styre dit lys på en nem og intuitiv måde.

Varen er på lager

Varenummer: 287774 Varekategorier: ,
Light By Juul - Zigbee boks til Phillips Hue

Velkommen hjem!

Forestil dig, at du endelig er på vej hjem efter en lang dag på arbejdet. Du kører op ad indkørslen, i det fjerne kan du se, at dit udendørslys lyser svagt. Som du nærmer dig, stiger lysstyrken, og du kan nu tydeligt se vejen op til dit hus.

Du træder ind i din have, og dit udendørslys følger dig, mens du går til hoveddøren. Bevægelsessensoren registrerer din tilstedeværelse og øger straks lysstyrken, så du kan se nøjagtigt, hvor du går, og undgår eventuelle farer.

Du føler dig sikker og tryg, og det hele takket være din Zigbee styreenhed, som har gjort dit udendørslys intelligent og selvstændigt.

 

Styr haven fra sofaen af

“Tænd træerne”, “tænd terrassen” eller “tænd haven”. Mulighederne er mange.

Med Zigbee boksen og udendørsbelysningen fra Light By Juul, vil du kunne opleve denne fede og innovative måde at styre dit udendørslys på. Det vil give dig mulighed for at tage kontrol over dit lys og skabe en mere behagelig og sikker hjemmeoplevelse.

 

Light By Juul produkter og tilbehør er plug and play og på 12 volt. Det er ikke et krav at anvende tekniske fagmænd til at montere produkterne og de forskellige styringsenheder, heriblandt Zigbee boksen.

Vær opmærksom på at denne enhed ikke er beregnet til udendørs brug. Hvis den skal sidde udenfør, skal den monteres i en vandtæt dåse.

Specifikationer
Højde:0.20 cm
Bredde:0.37 cm
Længde:0.95 cm
Kategorier:Udeliv, Brands
Underkategorier:Belysning til have, Light By Juul
Brand:Light By Juul
Varenummer:287774
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 49 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
+55 års erfaring med pool & spa.

Se hvad andre kunder siger...