FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Harvia Couche bænk, uden beklædning Polystyren, vandresistent, 70.0×95.8×186.7cm

25.531 kr.

Harvia Couche-bænken er designet til optimal afslapning. Bænken er designet til at understøtte kroppens naturlige form og dermed skabe en yderst afslappende hvileoplevelse. Takket være deres vandbestandighed og materialer i høj kvalitet kan Couche-bænke bruges hele året rundt i spaer og wellnesscentre samt udendørs i haver, på terrasser, ved swimmingpools osv.

Bestillingsvare: Kan købes, men har længere leveringstid.

Varenummer: WD51-000000 Varekategorier: , ,
Harvia Couche bænk, uden beklædning Polystyren, vandresistent, 70.0x95.8x186.7cm

Harvia Couche-bænken er designet til optimal afslapning. Bænken er designet til at understøtte kroppens naturlige form og dermed skabe en yderst afslappende hvileoplevelse. Takket være deres vandbestandighed og materialer i høj kvalitet kan Couche-bænke bruges hele året rundt i spaer og wellnesscentre samt udendørs i haver, på terrasser, ved swimmingpools osv. Skab en funktionel og lækker møbelindretning ved at kombinere innovative udsmykningsmoduler fra Harvia på en harmonisk måde. Nyd afslappende øjeblikke med løsninger fra en bannerfører af sauna- og spaoplevelser med mere end 60-års erfaring.

Specifikationer
Kategorier:Brands, Sauna
Underkategorier:Harvia, Møbler til damp
Brand:Harvia
Vægt:0.1234 kg
Varenummer:WD51-000000
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 49 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
+55 års erfaring med pool & spa.

Se hvad andre kunder siger...