FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Gullberg & Jansson – Gavltrappe ‘Magnelis’, 1,5 m, 4-trin, under liner

11.500 kr.

Gullberg & Janssons veldesignede pooltrapper er udformet, så de giver størst mulig badekomfort og trivsel. På Gullberg & Janssons trapper er det øverste trappetrin 60 cm dybt, hvilket giver en god siddeflade for dem der bader.

Varen er på fjernlager

Varenummer: 267349 Varekategorier: ,
Gullberg & Jansson - Gavltrappe 'Magnelis', 1,5 m, 4-trin, under liner

Pooltrappen monteres nemt ved at placere den under lineren, når poolen bygges, eller i forbindelse med et linerskift. Det går hurtigt at montere trappen, og der findes et komplet monteringssæt som ekstra tilbehør. Gullberg & Janssons helgavlstrappe findes i fire størrelser, gavltrappen og hjørnetrappen i en størrelse. De passer til alle rektangulære standardpools. Gullberg & Janssons pooltrapper har en robust konstruktion, der består af et antal formtilskårne skumplastblokke (EPS*), som giver et bærende, stabilt fundament. Selve trappetrinnene er beskyttet af Magnelis-plade, som har en meget god korrosionsmodstand og er velegnet til et poolmiljø. Pooltrappen leveres som byggesæt med 5 års materialegaranti.

Specifikationer
Kategorier:Swimmingpool, Brands
Underkategorier:Alle trapper, Gullberg & Jansson
Brand:Gullberg & Jansson
Vægt:0.1234 kg
Varenummer:267349
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 49 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
+55 års erfaring med pool & spa.

Se hvad andre kunder siger...