Webshop

Har du brug for hjælp?

NOHrD TriaTrainer

3.195 kr.5.200 kr.

3 i 1 træningsbænk – mave, ryg og vægtbænk. I sammenfoldet position er TriaTrainer ideal til træning af mavemusker (ab træning). Udfolder du den ene side til den første position, forvandler du stolen til en semi-bænk velegnet til træning af ryg- og ballemuskulatur.

Varen (eller en lignende model) er udstillet til demo i vores showroom. Den skal dog bestilles online eller i vores butik, da den er på fjernlager. Normal levering er dag-til-dag.
Download brochure: NOHrD – Brochure 2020.pdf
Spørgsmål eller brug for hjælp?
Vi hjælper gerne. Ring til os på 44 65 11 77, send en e-mail, spørg os i chatten eller besøg vores showroom.
Kontakt Berle Pool + Spa
Clear
Læs hele produktbeskrivelsen

Mavetræning
Lås fødderne i fodstøtten, og løft overkroppen mod dine ben, og gentag efter ønske. Ar- mene er bedst placeret bag dit hoved eller krydset over brystet. Tilføj frie vægte til ekstra udfordring.

TriaTrainer’s enkle konstruktion, lette håndtering og forskellige træningskombinationer er ideel til alle fitnessniveauer. Udvidelse af træning med frie vægte kan man yderligere træne dine skuldre og triceps.

Rygtræning
Til rygtræning skal du bruge position nr. 2: Lås dine ankler under fodstøtten og lås hæn- derne bag dit hoved. Spænd op i ben og baller og løft dernæst din overkrop. Sørg for at hold ryggen lige – hold positionen og ven langsomt tilbage til din startposition.

Når du udfører rygøvelser med din TriaTrainer, skal du sørge for, at opretholde en jævn bevægelse for, at træne dine dybe muskellag.

Vægttræning
Klassik bænkpres og SwingBellstræning med din Triatrainer. Udfold bænken i fuld positi- on. Læg dig ned eller sid på din træningsbænk med en håndvægt i hver hånd. Bring di- ne arme op og ned i en langsom og præcis bevægelse.

Varenummer: 268134 268135 268136 268137 268138 268139 Kategori: Tags:

Brand:
 Hurtig levering: 1-2 dage

 Billig fragt: 39 kr. – Fri fragt over 1.000 kr.

 Ring: 44 65 11 77

Fars dag 2020

Luksus rutchebane: Spar 57%

SummerFun: Prisvenlig pool

Besøg showroom

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.