FØDSELSDAG:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

0
  • Ingen produkter i kurven.
Total:kr.

Webshop

Fatboy – CO9 velvet tøjkanin XS

2.979 kr.

Fatboy CO9 XS velvet er den sjoveste kanin i verden! Dette store, bløde, kælne legetøj er ikke kun forbløffende at ligge på – det er også en sand udsagnsemne til dit interiør. Takket være et fløjlsagtigt, blødt overtræk reflekteres lys på en unik måde. Dette skaber en smuk satinglans på dette bløde legetøj. Det faktum, at CO9 XS velvet føles silkeblød, betyder ikke, at den slides hurtigt. Fløjl er et holdbart stof, der holder lang tid og fnugger ikke. CO9 XS velvet kan fås i forskellige, stilfulde farver, så den passer ind i ethvert hjem! Den bløde kanin er lavet af polyester og har EPS-fyld.

Ryd
Varenummer: HV-35484 Varekategorier: ,
Fatboy - CO9 velvet tøjkanin XS

Tøjkaninens funktioner: – Yderstof: 100% polyester. – Fyld: EPS (expanded polystyrene). – Super blød. – Fnugger ikke. – Kun til indendørs brug. – Bathnummeret kan findes i posen, tæt på lynlåsen, bag ørerne. Tøjkaninens dimensioner: Mål: 180x150x50cm. Vægt: 5,50kg. Emballagens mål: 60x60x110cm. Brugsanbefalinger: Det er et møbelobjekt og ikke et stykke legetøj. Stik derfor ikke med skarpe genstande, da det kan medføre, at stoffet revner og potentielt bloglægger EPS-kuglerne. Overdreven udsættelse for sollys kan beskadige stoffet og forårsage misfarvninger af produktet. Fyldet kan krympe i løbet af tiden. Rengøringsvejledning: Brug en våd klud og dup forsigtigt tøjkaninen ren.

Specifikationer
Brand:Fatboy
Serie:-
Farve:Deep blush, Mørkeblå, Petrol, Taupe
Vægt:0.1234 kg
Bredde:-
Højde:-
Dybde:-
Kategorier:Udeliv, Brands
Underkategorier:Afslapning, Fatboy
Tags:
Varenummer:287324, 287323, 287325, 287326
EAN:-
Leverandør:-
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 39 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
55 års erfaring med pool & spa.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.