Pergola

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Pergola

Overdækning med solautomatik

Pergola

Installation

For at få det bedste resultat, anbefaler vi sikringer med ti ampere og 230 V, 1 fase til installation af el til pergola. Pergola skal bruge el til sine funktioner, da den har elektrisk styring.

Solautomatik, Wifi og GPS

Pergola har en avanceret controller med indbygget Wifi, GPS-positionering og automatisk solcellestyring. Pergola ved derfor altid præcist, hvor solen er, og justerer automatisk lamellerne for at maksimere lysindfaldet til huset. Regnsensoren (tilkøb) lukker altid taget under nedbør. Selvfølgelig kan du også altid styre pergolaen manuelt via internettet.

LED-belysning og infravarme

Justerbar LED-belysning ind- bygget i lamellerne er inkluderet som standard, og infrarød op- varmning kan tilkøbes separat. En fjernbetjening, der styrer LED- belysning, lamellerne og eventuelle sidevægge tilkøbes som tilbehør.

3D-visualisering indgår i prisen

Vi er de eneste på markedet der tilbyder 3D- visualisering af vores pergola inkluderet i prisen. Kunden får en pergola med en have og et hus tegnet i 3D, og ​​det betyder, at slutresultatet bliver det allerbedste. To ændringer i tegningen er inkluderet i prisen.

Processen foregår således:
Tag nogle billeder af din have med huset fra forskellige vinkler. Tegn en skitse, hvor du markerer omtrent hvor du vil have pergolaen, og hvilken type underlag, du vil bruge.

Send en e-mail med billeder og skitse til os.

Pergola lavet på mål til stor snebelastning

Når du er tilfreds med tegningen, sender vi en ordrebekræftelse med dine nøjagtige mål af din pergola. Pergolaen er nøjagtigt dimensioneret, og selv de største modeller kan modstå op til 2,4 meter frisk sne.
Leveringstiden er normalt op til seks uger. Vi sender til hele Danmark.

Priseksempel

Pergolaen leveres med standardstolper på 3 meter, som skæres til den ønskede højde af kunden selv.

Standardfarver er hvid og antracit, andre farver leveres mod et mindre tillægsgebyr.

Alle priseksempler på standardpergola er med ti års konstruktionsgaranti, LED, Wifi og solautomatik.

Alle pergolaer er skræddersyede og fås i nøjagtig den ønskede størrelse. Priserne er kun eksempler, og alle tilbud tilpasses dine behov.

Download brochure: Pergola – Brochure 2021.pdf

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.