Maling

Forårskampagne – Viskan Spa

Forårsklargøring af pool

Har du brug for hjælp?
Besøg showroom

Maling til swimmingpool

Opfrisk looket på din pool

Maling til swimmingpool

Poolmaling af højeste kvalitet

Er din pool blevet lidt træt at se på, er det måske tid til at give den en make over, så den er i god stand når sommerens varme nærmer sig. Hos Berle Pool + Spa tilbyder vi maling til poolen, der trænger til en opfriskning. Hvis du ønsker maling med lang holdbarhed, stor vedhæftningsevne og som samtidig tåler konstant vandbelastning, kan du finde det her. Vores maling er kun beregnet til et rent betonbassin, hvor processen skal gentages to gange, hvis du ønsker det bedste resultat.

En smuk pool til en smuk have

Når haven står smuk, hvor terrassen, græsplænen og buskene er flot vedligeholdt, skal swimmingpoolen naturligvis også være det. Det er ofte poolen, som er prikken over i’et i en smuk have. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at swimmingpoolen er i god stand, og ser flot ud. Vi kan tilbyde både hvid som blå maling til dit bassin, alt afhængig af hvilken farve der passer til jeres have.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål omkring maling af poolen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller skrive en mail på info@berlepool.dk. Vi er eksperter inden for alt vedrørende swimmingpools, så vi kan helt sikkert hjælpe dig!

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.