Legetøj

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Legetøj

Sjov & Vandleg

Luftmadrasser

Legetøj

Leg i vandet for alle aldre

Plask og leg i vand er altid sjovt uanset, hvilken aldersgruppe man tilhører. Hos Berle Pool + Spa har vi et bredt sortiment af legetøj, liggestole, paddle boards, bolde, baderinge, flydemadrasser, tennisspil og meget mere til din pool. En pool giver mulighed for mange timers sjov, leg og motion sommeren over. Hos os finder du pools og tilbehør i alle priser, størrelser og designs. Vi er Danmarks førende forhandler af swimmingpools, og vi står altid klar til at hjælpe dig et skridt tættere din pooldrøm.

Altid den bedste kvalitet

Vi lægger stor vægt på altid at tilbyde vores kunder de bedste produkter, både når det kommer til kvalitet og design. Vi forhandler udelukkende legetøj til poolen fra mærket Careliss, som er kendt for deres holdbare produkter fremstillet i de mest innovative og slidstærke materialer. Vi har alt i legetøj til poolen både til leg i vand og på land samt noget for alle aldersgrupper.

Kig forbi vores showroom

Vil du se vores sortiment af legetøj til poolen er du meget velkomment til at kigge forbi vores store showroom i Gladsaxe. Her har vi kort sagt alt inden for swimmingpools, spa og wellness. Har du spørgsmål til vores produkter er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.