fbpx

Affugter

har du brug for hjælp?
Besøg showroom

Affugter

Få styr på luftfugtigheden

Affugter

Få styr på luftfugtigheden med en affugter

Har man ikke en affugter som fugtfjerner i sit poolrum, kan der opstå problemer med luftfugtigheden og rummets indeklima, således at vand driver ned af væggene. Vi tilbyder et bredt sortiment af affugtere til poolrum og kældre, hvor alle vores produkter er af højeste kvalitet. En affugter er en nødvendighed i det rum, hvor en indendørs swimmingpool eller spa er installeret, da fugten trækkes ud af luften og nedsætter luftfugtigheden.

Affugtere i alle størrelser

Vi tilbyder et bredt sortiment af affugtere, som alle har forskellige funktioner og størrelser. Nogle er med vægophæng, mens andre er lydløse – vi har noget til ethvert behov. Uanset om du leder efter en mindre affugter til sommerhuset eller en større til brug i kommercielle swimmingpools, kan du finde den rette løsning hos os.

Skal vi hjælpe dig?

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 44 65 11 77 eller skrive en mail på info@berlepool.dk, hvis du vil blive klogere på, hvorfor en affugter er en god investering. Du har også mulighed for at klikke ind på de forskellige produkter, hvor du kan læse mere om den specifikke vare.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.