Stål swimmingpool

Forårskampagne – Viskan Spa

Forårsklargøring af pool

Har du brug for hjælp?
Besøg showroom

Stål swimmingpool

Populær pool i Danmark

Stål swimmingpool

Stort udvalg i stålpools

En stålpool er den mest populære pooltype i Danmark. Hos Berle Pool + Spa har vi et stort udvalg af både ovale og runde stålpools i mange forskellige størrelser og prisklasser. En swimmingpool i stål har en lang levertid og er dermed en løsning, du kan nyde i mange år. Stålpoolen er nem at installere og placeres under jordniveau. En stålpool er ofte en prisbillig løsning sammenlignet med de mere eksklusive pools fra Niveko eller Riviera. Poolen leveres som én stålside med top- og bundlister og med en forfabrikeret liner, der passer til swimmingpoolen. Stålpoolen er for dem, der vil have mere end blot et børnebassin, men som stadig ønsker et flot og elegant miljø omkring poolen.

Vi hjælper med montage

Vores stålpools kan enten sænkes delvis eller helt nedgraves. Vi anbefaler, at poolen opsættes på en støbt armeret betonflade, evt. fiberbeton. De nedgravede sider støttes med letbeton eller anden fast støbemateriale for at modvirke jord/vandtryk. Stålvægspools kan monteres på 1 – 2 dage med professionel hjælp fra poolmontør, ekskl. entreprenørarbejde. En stålpool er nem at holde ren, fordi de runde former giver naturlig cirkulation, som bidrager til at det meste snavs samles i midten af ​​poolen.

Bliv inspireret i vores showroom

Mangler du inspiration til din nye pool, så kig forbi vores store showroom i Gladsaxe, hvor vores dygtige team af medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Alternativt finder du også en masse inspirerende billeder her i vores galleri. Har du spørgsmål til vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 11 77 eller email info@berlepool.dk.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.