FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Familien Winther-Høiland

På Enebærgården i Nykøbing Sjælland har vi hjulpet familien Winther-Høiland med deres NIVEKO pool-projekt, da den gamle pool skulle opgraderes.

Familien Winther-Høiland på Enebærgården

På Enebærgården i Nykøbing Sjælland besluttede familien Winther-Høiland sig for at renovere den gamle swimmingpool. De søgte derfor på nettet efter en poolleverandør, som kunne løfte opgaven, og valgte Berle.

Efter grundige overvejelser og en løbende sparring med vores pool-rådgivere, valgte familien en NIVEKO Skimmer Invisible-pool. Det enkle, minimialistiske look passede perfekt ind i deres mål om at skabe et eksklusivt afslapningsområde midt i naturen. Selv siger familien:

Da vores familie besluttede at købe Enebærgården, var det med det formål at totalrenovere den gamle koloni og istandsætte alle lokaler. Det betød også udskiftning af den gamle pool. Efter at have kigget på internettet stod det hurtigt klart, at den bedste leverandør for os ville være Berle Pool + Spa. Vi valgte en smuk og funktionel Skimmer Invisible-pool, som levede op til alle vores forventninger. Vi modtog også fremragende kundeservice, da personalet altid stod klar og villige til at besvare vores spørgsmål. Vi kan på det varmeste anbefale Berle Pool og NIVEKO.

"...vi modtog fremragende kundeservice, da personalet altid stod klar og villige til at besvare vores spørgsmål. Vi kan på det varmeste anbefale Berle Pool og NIVEKO."

Om poolen

Pooltype: Skimmer Invisible
Trappe: Fuldbredde
Farve: Hvid

Poolstørrelse:

Længde:10,2 meter
Bredde:3,6 meter
Dybde:1,5 meter

Tilbehør

Lamelcover: Transparent PC
Poolrobot: Skagerrak 30i
Vandpåfyldning: Automatisk

Billeder af projektet

Kontakt os

Drømmer du om en Niveko-pool så udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig. Det er naturligvis helt uforpligtende. Start en dialog med os og kom et skridt nærmere din drømmepool.