FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Familien Weismann

I Charlottenlund er der plads til luksus, familietid, motion og afslapning. Denne smukke NIVEKO-pool er fantastisk placeret i den frodige, velanlagte have.

Familien Weismann i Charlottenlund

Familien Weismann drømte om en smuk og æstetisk poolløsning til deres hus og have i Charlottenlund, der både skulle harmonere med deres flotte haveanlæg, og hvor de kunne bade og slappe af.

Efter at have undersøgt forskellige poolmuligheder og leverandører, besluttede de sig for at kontakte Berle, der viste sig at være et godt match for familien efter flere samtaler om præferencer og behov.

Den rigtige løsning for familien blev en NIVEKO-pool Exclusive Overflow/Underflow, hvor vandet smart forsvinder under terrassen og dermed kan genbruges, samtidig med det æstetisk ser virkelig flot ud. Poolens dimensioner er velvalgte i forhold til havens størrelser og poolens placering ved huset. Målene er 12 meter lang x 4,5 meter bred.

Om poolen

Pooltype:Exclusive Over-/Underflow
Trappe:Moderne trappe med strand
Farve:Hvid

Poolstørrelse:

Længde:12,0 meter
Bredde:4,5 meter
Dybde:1,5 meter

Tilbehør

Lamelcover:Transparent PC
Saltanlæg:DA-Gen
Opvarmning:Gullberg & Jansson X40

Billeder af projektet

Kontakt os

Drømmer du om en Niveko-pool så udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig. Det er naturligvis helt uforpligtende. Start en dialog med os og kom et skridt nærmere din drømmepool.