FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Familien Walther

I Dragør har vi hjulpet en familie med at gøre drømmen om pool til virkelighed. Sammen skabte vi en oase i baghaven med en smuk NIVEKO-pool på 10 meter.

Familien Walther i Dragør

Familien Walther bor i den skønne kystby Dragør på Amager, og drømte om et eksklusivt poolmiljø i haven, som de både kunne bade i om dagen, men også hvor de kunne nyde den smukke aftenstemning og oplyste pool fra husets store vinduer, når mørket falder på. 

Sammen med Berle blev poolens størrelse og placering drøftet og den ideelle placering blev fundet. Den perfekte størrelse blev 10 meter lang og 3 meter bred, hvilket passede til havens dimensioner.

Pooltypen blev en NIVEKO Exclusive Advance, der både giver et flot inifity-look, og samtidig fremhæver poolens geometriske linjer ved at være omgivet af naturlige granitsten. 

For at sikre optimal sikkerhed valgte familien Walther også at et lamelcover til deres pool med transparent lameller, så poollyset  stadig kan ses, selvom det er kørt på. Udover sikkerhed holder et cover også på varmen og reducerer forbruget af poolkemi. Det hele styres via en fjernbetjening, og coveret kører problemfrit ned og gemmer sig en en ‘grav’ under poolen, så det ikke forstyrrer det æstetiske look. Super smart!

Om poolen

Pooltype:Exclusive Advance
Trappe:Fuldbredde
Farve:Hvid

Poolstørrelse:

Længde:10,0 meter
Bredde:3,0 meter
Dybde:1,5 meter

Tilbehør

Lamelcover:Transparent PC
Saltanlæg:Kripsol KLX
Opvarmning:Comfort Inverter

Billeder af projektet

Kontakt os

Drømmer du om en Niveko-pool så udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig. Det er naturligvis helt uforpligtende. Start en dialog med os og kom et skridt nærmere din drømmepool.