FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Familien Stoltze

I meget smukke omgivelser i Farum har vi hjulpet denne familie med en lækker NIVEKO-pool, der nøje er indtænkt i områdets og husets landlige stil.

Familien Stoltze i Farum

Familien Stoltze bor i det landlige område omkring Farum. De ønskede en luksuriøs pool til deres ejendom, der passede ind til deres smukke hus og gårdhave. Efter grundig overvejelse besluttede de sig for at investere i en NIVEKO-pool hos Berle Pool + Spa.

Berle arbejdede tæt sammen med familien Stoltze for at finde den optimale placering og dimensionering af poolen. Der blev valgt en længde på 10,2 meter og en bredde på 3,7 meter samt en dybde på 1,5 meter i vandet.

Familien ønskede en fuldbredde trappe, der gør det nemt at komme op og ned i poolen og tilføjer en ekstra dimension af komfort og elegance til poolområdet.

Poolen er hurtigt blevet centrum for familiens aktiviteter om sommeren, hvor de nyder at svømme, slappe af og skabe gode minder sammen. Typen er en NIVEKO Skimmer Invisible, der med en vandhøjde kun 3 cm. fra kanten skaber en næsten usynlig overfang fra poolvæg til vandafløb. Dertil har familie Stoltze fået et transparent lamelcover, som både kan holde på varmen i poolen og skabe sikkerhed for børn og dyr.

Om poolen

Pooltype: Skimmer Invisible
Trappe: Fuldbredde
Farve: Hvid

Poolstørrelse:

Længde:10,2 meter
Bredde:3,7 meter
Dybde:1,5 meter

Tilbehør

Lamelcover:Transparent PC
Saltanlæg:DA-Gen
Opvarmning:Gullberg & Jansson X40

Billeder af projektet

Kontakt os

Drømmer du om en Niveko-pool så udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig. Det er naturligvis helt uforpligtende. Start en dialog med os og kom et skridt nærmere din drømmepool.