FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Familien Larsen

I strandbyen Hornbæk i Nordsjælland har vi sammen med familien Larsen skabt et lækkert NIVEKO-poolmiljø i haven – altid opvarmet og badeklar.

Familien Larsen i Hornbæk

Et ægtepar forelskede sig i strandbyen Hornbæk i Nordsjælland, og valgte at bosætte sig. De slendrer langs de smukke strande, men synes at vandet er for koldt det meste året til at bade i. Det gav dem idéen om at få en opvarmet pool i deres egen have, så de kunne bade i en dejlig varm pool.

De undersøgte markedet og besluttede sig for at kontakte Berle Pool + Spa, hvor de hurtigt faldt for NIVEKO-pool i grå. Familien fortæller:

Efter at have udforsket markedet, besluttede vi os for Berle. Det stod med det samme klart, at den elegante stil hos NIVEKO-pool ville være det rigtige valg for os. Et professionelt, inspirerende og velforberedt team tog imod os i Berle Pool + Spa. Resultatet er fantastisk.

Takket være anskaffelsen af NIVEKO Overflow Advance-bassinet kan vi svømme til enhver tid – såvel som vores venner. Mange af dem blev endda inspireret af vores pool og besøgte Berle. For løbende vedligeholdelse i løbet af sæsonen besluttede vi også at bruge Berle. Da de sørger for al vedligeholdelse, er vi ikke bekymret for noget om vores pool, og kan bare nyde den.

"...et professionelt, inspirerende og velforberedt team tog imod os i Berle. Resultatet er fantastisk."

Om poolen

Pooltype:Overflow Advance
Trappe:Fuldbredde
Farve:Grå

Poolstørrelse:

Længde:8,0 meter
Bredde:3,5 meter
Dybde:1,5 meter

Tilbehør

Billeder af projektet

Kontakt os

Drømmer du om en Niveko-pool så udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig. Det er naturligvis helt uforpligtende. Start en dialog med os og kom et skridt nærmere din drømmepool.