FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Familien Heick

I Holte har vi stået for dette top-skønne NIVEKO-poolområde, der fungerer som en atmosfærisk lille oase, der bibringer afslapning, ro og fornyet energi.

Familien Heick i Holte

I det skønne område i Holte ønskede Annette Heick og hendes familie en pool i deres have. Efter grundig rådgivning hos Berle, valgte de en eksklusiv Skimmer Invisible-pool fra NIVEKO, der blev præcis designet efter familiens behov og på de nøjagtige mål, der matchede deres havemiljø.

Poolen passer perfekt ind i den afslappende atmosfære og ro man oplever i deres have. Leveringen af poolen var en kompleks opgave der krævede flere kraner til at få puttet poolen i jorden, men med god forberedelse og veltilrettelagt udførelse, lykkes det Berle at løfte opgaven problemfrit. Selv siger Annette Heick om projektet:

At have egen pool i haven er den ypperste luksus for os; for slet ikke at tale om, at det er en NIVEKO-pool, som du stort set ikke skal passe grundet dens højautomatiserede vedligeholdelse og det indbyggede lamelcover. Folk er nogle gange i tvivl før de køber en pool, så vi var overrasket over, at der virkelig er lidt arbejde forbundet med poolen, og at den har et meget lavt forbrug.

Vores bekymringer om pool blev afklaret af den yderst professionelle tilgang fra Jeanette fra Berle Pool + Spa. I dag kan vi ikke forestille os et liv uden en pool – den er blevet en integreret del af hverdagsluksus for os.

"...vi var overrasket over, at der virkelig er lidt arbejde forbundet med poolen, og at den har et meget lavt forbrug. "

Om poolen

Pooltype: Skimmer Invisible
Trappe: Fuldbredde
Farve: Hvid

Poolstørrelse:

Længde:8,5 meter
Bredde:3,5 meter
Dybde:1,5 meter

Tilbehør

Lamelcover:Transparent PC
Doseringsanlæg:Bayrol Relax
Opvarmning:Welldana Inverter

Billeder af projektet

Kontakt os

Drømmer du om en Niveko-pool så udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig. Det er naturligvis helt uforpligtende. Start en dialog med os og kom et skridt nærmere din drømmepool.