FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Familien Grenaae

I Hørsholm har vi hjulpet en familie med at få en fantastisk skøn NIVEKO-pool til at matche deres imponerende og sofistikerede hus.

Familien Grenaae i Hørsholm

Familen Grenaae har fået opført et arkitektonisk hus i Hørsholm, der er gennemtænkt ned til mindste detalje. Og da filosofien bag en swimmingpool fra NIVEKO netop handler om individualisme og unikke tilpassede poolløsninger, var det et perfekt match til familien.

Poolen er installeret på en let skrånende terrasse – en terrasse der samtidig omfavner huset, og dermed skulle indtænkes i løsningen.

Familien havde brug for nogle specifikke mål for at poolen passede perfekt til husets dimensioner. Størrelsen på poolen er 8,4 m. lang x 3,6 m. bred x 1,5 m. dyb, og der er valgt en fuldbredde, klassisk trappe som gør en flot entré i poolen.

"...at vi valgte en NIVEKO-pool fra Berle til vores pool-projekt var helt perfekt."

Oprindeligt valgte familien i Hørsholm at poolen primært skulle være til deres børn og venner, men som de siger, ender de med at bruge den selv så meget som muligt. Hele projektet har levet perfekt op til kundens forventninger – alle er glade for det innovative, men også yderst funktionelle design af denne NIVEKO Skimmer Invisible-pool.

Om poolen

Pooltype: Skimmer Invisible
Trappe: Fuldbredde
Farve: Hvid

Poolstørrelse:

Længde:8,4 meter
Bredde:3,6 meter
Dybde:1,5 meter

Tilbehør

Poolpumpe:Badu Eco Touch Pro
Saltanlæg:Innowater SMC 15
Opvarmning:Pladevarmeveklser

Billeder af projektet

Kontakt os

Drømmer du om en Niveko-pool så udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig. Det er naturligvis helt uforpligtende. Start en dialog med os og kom et skridt nærmere din drømmepool.