FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Familien Fauerberg

I Tune har vi hjulpet en familie med at lave et top-lækkert poolmiljø, hvor hovedelementet er en 11 meter lang swimmingpool fra NIVEKO.

Familien Fauerberg i Tune

Familien Fauerberg bor i det naturskønne Tune vest for København. De drømte om at skabe en luksuriøs udendørs oase ved at tilføje en eksklusiv pool til deres flotte, hvide hus, der skulle fungere som det ultimative centrum for deres hjem og udendørs liv.

For at gøre deres drøm til virkelighed valgte familien Fauerberg Berle som poolleverandør. I et tæt samarbejde besluttede vi den bedste placering til poolen, for at sikre at den passede perfekt til husets æstetik.

Resultatet blev en skræddersyet hvid Exclusive Overflow Advance-pool, der matchede husets hvide facade og moderne design. Denne poolmodel, med sin uendelige kant og stilfulde udseende, tilføjede en utrolig elegance til familiens udendørs område.

Målene der passede perfekt til området blev 11 meter lang x 5 meter bred. Hertil et lamelcover skjult i en covergrav, og nemt kan køres på med en fjernbetjening på få minutter.

Familien Fauerberg nyder at tilbringe sommerdage ved poolen, hvor de kan slappe af, svømme og skabe gode minder med venner og familie. Poolen kan endda også nydes i flere måneder i efterår og forår med den effektive opvarmning af bassinet – det er både økonomisk og driftsikkert.

Om poolen

Pooltype:Exclusive Overflow Advance
Trappe:Fuldbredde
Farve:Hvid

Poolstørrelse:

Længde:11,0 meter
Bredde:5,0 meter
Dybde:1,5 meter

Tilbehør

Billeder af projektet

Kontakt os

Drømmer du om en Niveko-pool så udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig. Det er naturligvis helt uforpligtende. Start en dialog med os og kom et skridt nærmere din drømmepool.