FORÅR 2023:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

Familien Aarup-Andersen

I Charlottenlund har denne familie fået et luksuriøst og stilrent poolområde i haven. En billedskøn NIVEKO-pool på 12,5 meter skaber rammen om det perfekte.

Familien Aarup-Andersen i Charlottenlund

Familien Aarup-Andersen bor i det charmerende område, Charlottenlund, hvor de har skabt et vaskeægte paradis af velvære i deres baghave centreret om den 12,5 meter lange Skimmer Invisible-pool fra NIVEKO.

Familien valgte Berle som den poolleverandør, der skulle realisere deres havevision. I et tæt samarbejde med familien Aarup-Andersen blev det besluttet hvor det var bedst at placere poolen for at harmonere med afstande til det øvrige frodige havemiljø og lysindfald for at skabe flest mulige badetimer i solen.

NIVEKO-poolen blev omhyggeligt integreret i det smukke landskab og dimensioneret med en længde på 12,5 meter og en bredde på 4,5 meter for at give et balanceret aflangt og eksklusivt look.

Familien ønskede en minimalistisk, moderne trappe, der giver ekstra meget plads til for eksempel banesvømning. Dertil også et lamelcover der kan køres på med en fjernbetjening og holde på varmen og fungere som sikkerhed for børn og dyr. Coveret er skjult i en grav under jorden, så det ikke øderlægger æstetikken.

Om poolen

Pooltype:Skimmer Invisible
Trappe:Moderne trappe med strand
Farve:Hvid

Poolstørrelse:

Længde:12,5 meter
Bredde:4,5 meter
Dybde:1,5 meter

Tilbehør

LamelcoverSolar PC
Saltklorinator:DA-Gen
Opvarmning:Gullberg & Jansson X40

Billeder af projektet

Kontakt os

Drømmer du om en Niveko-pool så udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig. Det er naturligvis helt uforpligtende. Start en dialog med os og kom et skridt nærmere din drømmepool.