Motionscykler

Har du brug for hjælp?
Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Motionscykler

Indendørs designcykler

Alle motionscykler

Motionscykler

NOHrD Bike

Cykling har længe været den foretrukne træning både for inden- og udendørsfitness. Det er let, at udføre og meget effektivt. Cykling er den ideelle aktivitet som beskytter hofter, knæ og ankelled, mens du giver dig selv mulighed for at opbygge muskelmasse.

NOHrD Bike giver den perfekte indendørskardiotræning med kalorieforbrændende effekter. Med en stationær træning opnår du frigivelse af endorfiner. Dette er med til at sænke det samlede stressniveau og udløse din krops immunresistens. Derudover kan du ved at skrue op for modstanden på cyklen, øge din samlede styrke og dermed forbedre din evne til at udføre fysiske opgaver og aktiviteter i hverdagen.

Indendørs cykling er det mest populære fitnessudstyr da en træning afspejler en klassisk udendørs cykeltræning. Indendørs cykling er brugervenligt såvel som begyndervenligt. Med NOHrD Bike vælger du en cykel med komfort og stilrent design som er perfekt til dit hjem.

Træningsudstyr lavet af træ

Hvad ser der med dit træningsudstyr efter træning? Opbevarer du det i det bagerste rum? Kælderen? Eller er det en del af dit interiørdesign? Tendensen går i stigende grad mod ”fitnessmøbler” dvs. sportudstyr der er integreret i din hverdag.

En træningsmaskine lavet af massivt træ i høj kvalitet, der kan flyttes i alle retninger, er meget prisværdig.

Hvert stykke træ, der bruges til NOHrD Bike vælges udelukkende fra bæredygtige.

forvaltede skove i USA. Træ er en naturlig ressource, der kan afvige farve og konsistens fra træ til træ, hvilket gør din NOHrD Bike helt unik. En NOHrD er ikke et almindeligt fitnessudstyr men snarere et unik element af stil.

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.