trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

0
  • Ingen produkter i kurven.
Total:kr.

Webshop

Fatboy – The original outdoor sækkestol (tilgængelig i flere farver)

1.939 kr.

Fatboys Original outdoor-sækkestol kan betragtes som en rigtig kamæleon, fordi den er tilgængelig i flere forskellige farver. Grundet sækkestolens mange farverige muligheder, har du altid mulighed for at finde en Original outdoor-sækkestol, som passer til dine udendørsmøbler. Sækkestolen er både stilfuld, komfortabel og stærk – dette er grundet dens stof, Sunbrella, hvilket er et materiale af høj kvalitet. Sunbrella medfører en overflade, som både er vand- og smudsafvisende. Derudover byder tekstilet på en smuk farvefasthed, så du altid kan nyde din udendørs sækkestol. Tekstilet på Original outdoor-sækkestolen beskytter både mod vind, fugt og sol. Samtidig er betrækket let at vedligeholde, og kan vaskes i en vaskemaskine.

Varen er på lager

Varenummer: 286573 Varekategorier: , Tag:
Fatboy - The original outdoor sækkestol (tilgængelig i flere farver)

Vigtig brugerinformation: Det er meget vigtigt, at Original outdoor-sækkestolen IKKE anbringes i, på, mod eller i nærheden af en varmekilde som f.eks. en facade af glas (vindue eller skydedør) eller en væg, som bliver opvarmet af solen. Varmen kan påføre skade på den overflade, hvoraf sækkestolen er placeret. Yderligere kan tekstilet blive beskadiget og evt. blive bumpet og ujævnt. Rengøringsvejledning: Når sækkestolen skal rengøres, kan dette gøres med enten en fugtig klud eller vand og sæbe. Vaskeanvisninger: Sækkestolens ydre betræk skal vaskes ved 30 grader og med vrangen ud. Brugsanbefalinger: Anvendes Original outdoor-sækkestolen i høj grad, kan fyldet i stolen krybe efter noget tid. I dette tilfælde er der mulighed for, at stolen kan genopfyldes helt fra bunden (350 liter) eller blot noget af sækkestolen (100 liter). Det anbefales, at sækkestolen skal stryges regelmæssigt – på denne måde bevares dens vandafvisende egenskaber. Når ikke sækkestolen skal benyttes, er det vigtigt, at den opbevares indendørs. Dimensioner (længde x bredde x højde): Original outdoor-sækkestolen: 180 x 140cm. Original outdoor-sækkestolen i emballage: 60 x 60 x 110cm. Vægt: 6,65kg.

Specifikationer
Brand:-
Serie:-
Farve:-
Vægt:0.1234 kg
Bredde:-
Højde:-
Dybde:-
Kategorier:Udeliv, Brands
Underkategorier:Afslapning, Fatboy
Tags:
Varenummer:286573
EAN:-
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 39 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
55 års erfaring med pool & spa.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.