Webshop

Har du brug for hjælp?
Spar 5%

Spapakke Tilbud – Vedligeholdelsespakke

775 kr. 736 kr.

Indeholder:. SpaCare No Scale – 500 ml:. SpaCare No Scale er special designet til både indenførs spa samt udendørs spa for at forebygge og modarbejde dannelser af ok…

Spørgsmål eller brug for hjælp?
Vi hjælper gerne. Ring 44 65 11 77, send en e-mail, spørg os i chatten eller besøg vores showroom.
Kontakt Berle Pool + Spa
Læs hele produktbeskrivelsen

Indeholder:

SpaCare No Scale – 500 ml:
SpaCare No Scale er special designet til både indenførs spa samt udendørs spa for at forebygge og modarbejde dannelser af okker og kalk. SpaCare No Scale er vigtig at have i sit hjem, da vi i Danmark har meget hårdt og kalkindholdigt vand, hvilket gør at vores spa har brug for lidt ekstra kærlighed. For dem som bruger deres spa meget ofte ser vi hos Berle Pool & Spa SpaCare No Scale som et vigtigt værktøj når det kommer til vedlige holdelse af enten udespa eller indendørs spabade, da det nye vand som nævnt er meget hårdt.

SpaCare SunWac 12 – 100 tabs:
SpaCare SunWac 12 er klortabletter som effektivt er vores primære værktøj til at rense og sikre vandhygiejnen i alle former for spa; udendørs- og indendørs spa, whirlpools og børnebassiner. Klortabletterne virker bedst ved brug i spa med et vandindhold op til 1000-3000 liter vand. Bruger man dem i spa med mere end de 1000-3000 liter vil de ikke være effektive nok til at være ens klordosering.

SpaCare Biofilm Cleaner – 500 ml:
SpaCare Biofilm Cleaner anvendes til at fjerne hvad end biofilm i rørsystemet på udendørs spa, hot tops, outdoor Spa og varmtvandsbade som måtte opstå. Biofilm cleaner er meget stærkt og sørger for at rense spaets rørføring så der ikke måtte være nogle blokader.

Varenummer: 264486 Kategori: Tag:
Brand:
 Hurtig levering: 1-2 dage

 Billig fragt: 39 kr. – Fri fragt over 1.000 kr.

 Ring: 44 65 11 77

Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.