Webshop

Har du brug for hjælp?
Spar 19%

HTH Klorgranulat – 20 kg.

1.500 kr.

FØDSELSDAG: DANMARKS BILLIGSTE HTH KLOR
Danmarks laveste pris for HTH Klorgranulat 20 kg. Leveret gratis til døren. Se også pakketilbud på HTH Klorgranulat 20 kg + pH-minus 16 kg.

HTH Klorgranulat – 20 kg. er verdens mest anvendte produkt til sikring af rent badevand i både private og offentlige swimmingpools.

HTH klor er et let opløseligt klorgranulat baseret på Calciumhypochlorit (ustabiliseret klor), der derfor ikke danner klorlås i din pool. HTH granulat er produceret i USA, og er tildelt en drikkevandsgodkendelse, hvilket er din sikkerhed for at kloren er af den fineste kvalitet.

Hvis du sørger for altid at have mellem 1-3 mg/l HTH-klor og en pH-værdi mellem 7,0 – 7,4 i din swimmingpool, vil du altid have krystalklart poolvand.

HTH-granulat kan anvendes i alle typer swimmingpools – både til den daglige kloring og til periodevis chokkloring.

Varen er på lager

Se mere information

HTH Klorgranulat – 20 kg. er et letopløseligt, ustabiliseret og stærkt virkende klorgranulat som bruges til både den daglige kloring og til periodevis shockkloring. Dertil kan man være tryg og sikker ved at HTH Klorgranulat ikke indeholder stabiliseret klor og derfor ikke bidrager til at skabe klorlås i swimmingpoolen.

Modsat det klor som er fundet i HTH Shock Granulat, så er granulat mere groft og derfor mere langtidsholdig. Kloren er stærk så det anbefalers at det håndteres yderst forsigtigt.

HTH Klor er et af markedets bedste kvalitets klor produkter som hjælper i kampen mod grønt vand, uklarhed og opretholder et rent udseende i swimmingpoolens vand. HTH Klorgranulat købes som regel i sammenhæng med pH Minus Granulat idet pH-værdien stiger gradvist i forhold til hvor meget klor du bruger grundet den kemiske sammensætning.

Hvis der er yderligere spørgsmål til hvordan klor benyttes og hvilken effekt Klorgranulat har på kemien i swimmingpoolen, kan Berle Pool altid kontaktes.

Grundet dette har vi et godt tilbud på en fællespakke på HTH Klorgranulat 10 kg + pH-minus 8 kg eller vores pakke med HTH Klorgranulat 20 kg + pH-minus 16 kg.

Før produktet anvendes, skal du gennemlæse alle instruktionerne og sikkerhedsanvisningerne. MÅ IKKE BLANDES MED ANDRE PRODUKTER. MÅ ALDRIG OPLØSES FØR TILSÆTNING. hth Granular er et ustabiliseret, let opløseligt granulat, som kan anvendes i alle typer pools både til den daglige kloring og til periodevis chokkloring.

1. Mål først vandets pH-tal med pooltesteren og juster, hvis nødvendigt, til pH 7,0-7,4.

2. Tilsæt daglig (bedst aften) – 100 g = 1 dl = 1 kop HTH Granular pr. 25 m3 vand.

3. Tilsætning: Den mængde HTH Granularder ønskes tilsat hældes op i en ren plastspand og opløses i rent vand (evt. poolvand) under forsigtig omrøring. Opløsningen hældes i poolen foran indløbsdyserne. Cirkulationspumpen skal køre under og efter tilsætningen. Efter ca. 15 min. kan virkningen kontrolleres ved en ny klormåling.

4. Ved nyfyldning eller sæsonopstart chokklores ved at tilsætte 300 g = 3 dl HTH Granular pr. 25 m3

5. HTH Granular er et aktivt poolprodukt som efter tilsætning hæver vandets pH-tal, som derefter skal reguleres ned med pH-MINUS.

6. Mål jævnligt poolens klortal med pooltesteren og hold niveauet på 1-3 mg/l.

PDF

 Billig fragt: 39 kr. – Kemi gratis +1.500 kr.

 Hurtig levering: 1-2 dage

 Ring: 44 65 11 77

Vinter: Alt til din pool

Gør poolen
vinterklar
15 RÅD:
Besøg showroom

Showroom
på 2000 m2

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld nyhedsbrev – få de bedste tilbud først.

Gør som +1.000 andre – få nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud på swimmingpool, spa og wellness.