FØDSELSDAG:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

0
  • Ingen produkter i kurven.
Total:kr.

Webshop

Bedst sælgende

Pooltag – Leia

Fra 85.900 kr.

Pooltag Leia er et lavt, eksklusivt og veldesignet pooltag, der smelter fint ind i dit poolmiljø. Pooltaget er udstyret med automatisk sektionslåsning og ekstra flad(e) skinne/skinner. Leia kan bestilles kun med skinne på den ene side og hjul på anden side.

Leia-serien i antracitgrå farve er vores eksklusive standardserie til pooltage med lav taghøjde. Pooltaget er udstyret med 3 mm klar plast.

Låsebare og børnesikre pooltage med nøgle
Samtlige pooltage i specialsortimentet er certificerede og godkendt iht. fransk sikkerheds- og kvalitetsstandard og er omfattet af 3 års materialegaranti. Samtlige pooltagsmodeller fra Gullberg & Jansson er låsbare og børnesikre. De kan hurtigt låses op med nøgle og opfylder lovens krav til børnesikkerhed.

Kan du lide pooltage i standardserien Leia, men vil have det I andre mål end standardmålene? Intet problem, med Leia som model bestilt efter mål kan du få det, som du vil have det! Kontakt os og få et tilbud, der passer din pool og præcis de tilvalg du ønsker.
Ryd
Varenummer: HV-B020984 Varekategorier: , Tag:
Pooltag - Leia

Leia passer til alle standardpools på 3 x 6 og 4 x 8 meter. Modelserien er meget populær og opfylder alle krav, som man kan stille til et pooltag med elegant design og robust konstruktion.

Pooltaget Leia passer særlig godt til dem, der er ude efter et lavt og stilrent pooltag. Trods den lave højde er der masser af plads til, at du kan svømme under taget. Når pooltaget er lukket, er det børnesikkert og kan kun åbnes med nøgle.

Leia har som standard 12 mm komfortskinne på kun den ene side. Du vælger selv hvilken side. På den modsatte side af skinnen, på den største sektion, monteres som regel skydedøren. Med forlængerskinne kan du skyde pooltaget forbi hele poolen.

Leia leveres i en kasse som byggesæt, men kan også mod pristillæg leveres i færdigmonterede sektioner for nemmere installation.

FARVEVALG PROFILER: 70/54 mm matlakerede i antracitgråt (RAL7016)

PANELVALG:  Klar plast (PC**, 3 mm)

DØRLØSNING: Skydedør på valgfri side

SKINNER: Ekstra flad komfortskinne, højde kun 12 mm, sølveloxered (aluminium)

LÅSEANORDNING: Automatisk sektionslåsning med nøgle

GARANTI: 3 års materialegaranti + 10 års garanti på maling/lak af aluprofiler. Fabrikken benytter den bedste kvalitetsmaling/-lak på eget malerværksted, hvilket betyder at vi kan tilbyde markedets bedste garanti.

Fragt- og installationsomkostning faktureres separat i henhold til tilbud.

Specifikationer
Brand:-
Serie:-
Farve:-
Vægt:150 kg
Bredde:-
Højde:-
Dybde:-
Kategorier:Swimmingpool, Brands
Underkategorier:Glasoverdækning, Gullberg & Jansson
Tags:
Varenummer:B020984, B020985, B020986
EAN:-
Leverandør:-
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 39 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
55 års erfaring med pool & spa.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.