FØDSELSDAG:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

0
  • Ingen produkter i kurven.
Total:kr.

Webshop

Populær

Pooltag – Nova Comfort

Fra 51.100 kr.

Nova Comfort-serien, i aluminiumhvidt eller antracitgråt, er vores eksklusive standardserie til pooltage med normal taghøjde, udstyret med automatisk sektionslåsning og ekstra flade komfortskinner.

Nova Comfort passer til alle standardpools, både med og uden poolkantfliser. Modelserien er meget populær og opfylder alle krav, som man kan stille til et pooltag med elegant design og robust konstruktion.

Låsebare og børnesikre pooltage med nøgle
Samtlige pooltage i specialsortimentet er certificerede og godkendt iht. fransk sikkerheds- og kvalitetsstandard og er omfattet af 3 års materialegaranti. Samtlige pooltagsmodeller fra Gullberg & Jansson er låsbare og børnesikre. De kan hurtigt låses op med nøgle og opfylder lovens krav til børnesikkerhed.

Kan du lide pooltage i standardserien Nova Comfort, men vil have det I andre mål end standardmålene? Intet problem, med Nova Comfort som model bestilt efter mål kan du få det, som du vil have det! Kontakt os og få et tilbud, der passer din pool og præcis de tilvalg du ønsker.
Ryd
Varenummer: 24133 Varekategorier: , Tag:
Pooltag - Nova Comfort

Nova Comfort passer til alle standardpools, både med og uden poolkantfliser. Modelserien er meget populær og opfylder alle krav, som man kan stille til et pooltag med elegant design og robust konstruktion.

Nova Comfort passer særlig godt til dem, der er ude efter et lidt højere pooltag. Nova Comfort giver dig masser af plads til at svømme under taget. Når pooltaget er lukket, er det børnesikkert og kan kun åbnes med nøgle.

Nova Comfort har som standard skydedør, som kan monteres på valgfri side (venstre eller højre) og aftagelig front- og baggavl. Nova Comfort er udstyret med ekstra flade kom- fortskinner med en højde på kun 12 mm. Med forlængerskinner kan du skyde pooltaget forbi hele poolen.

Nova Comfort leveres i en kasse som byggesæt, men kan også mod pristillæg leveres i færdigmonterede sektioner for nemmere installation.

FARVEVALG PROFILER: 44/40 mm matlakerede i aluminiumhvidt (RAL9006) eller antracitgråt (RAL7016)

PANELVALG:  Dobbeltvægget kanalplast (Polycarbonatplast, 6 mm), eller klar plast (Polycarbonatplast, 3 mm)

DØRLØSNING: Skydedør på valgfri side

SKINNER: Ekstra flade komfortskinner, højde kun 12 mm, sølveloxerede (aluminium)

LÅSEANORDNING:  Automatisk sektionslåsning med nøgle

GARANTI: 3 års materialegaranti + 10 års garanti på maling/lak af aluprofiler. Fabrikken benytter den bedste kvalitetsmaling/-lak på eget malerværksted, hvilket betyder at vi kan tilbyde markedets bedste garanti.

Fragt- og installationsomkostning faktureres separat i henhold til tilbud.

Specifikationer
Brand:-
Serie:-
Farve:-
Vægt:150 kg
Bredde:-
Højde:-
Dybde:-
Kategorier:Swimmingpool, Brands
Underkategorier:Glasoverdækning, Gullberg & Jansson
Tags:
Varenummer:B020969, B020970, B020971, B020973, B020974, B020975, B020976, B020977, B020978, B020979, B020980, B020981, B020982, B020983
EAN:-
Leverandør:-
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 39 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
55 års erfaring med pool & spa.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.