trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

0
  • Ingen produkter i kurven.
Total:kr.

Webshop

Fatboy – The original slim pop sækkestol

1.929 kr.

Med dens lyse farvemønstre lægger den originale slim pop sækkestol en farvepalette til ethvert interiør. Denne sækkestol er behagelig og kommer i en raffineret størrelse og så er den lavet af blødt stof og fyld i topkvalitet for en varm og hyggelig følelse! Slim pop sækkestolen er vand- og snavsafvisende! Men er den alligevel blevet snavset? Så kan du nemt tage betrækket af stolen og vaske den i vaskemaskinen! Ud over den originale slim pop tilbyder Fatboy en række af pop-puder, der er designet af Baijings! The original slim pop sækkestol kan fås i forskellige farvekombinationer, så du kan vælge den som passer perfekt ind i dit hjem!

Ryd
Varenummer: HV-35521 Varekategorier: ,
Fatboy - The original slim pop sækkestol

Sækkestolens funktioner: – 100% bomuld. – Inderstof: Ikke-vævet polyester. – Fyld: EPS (expanded polystyrene). – Vand- og smudsafvisende. – Kun til indendørs brug. – Utallige brugsmuligheder: sidde, hænge, henslænge og lounge. – Stof og fyld af høj kvalitet for langvarigt brug. – Designet af: Carole Baijings. Sækkestolens dimensioner: Vægt: 5,5kg. Produkt mål: 155x120cm. Emballage mål: 100x60x50cm. Indhold: 260 liter. Vigtig brugerinformation: Anbring ikke dette produkt i, på, mod eller i nærheden af en varmekulde, såsom varme, en glasfacade (vindue eller skydedør) eller en væg, der opvarmes af solen. Gør man det, kan det forårsage skade på overfladen, som produktet er anbragt på. Derudover kan produktets tekstil blive beskadiget og blive bumpet og ujævn. Brugsanbefalinger: Intensiv brug af sækkestolen kan medføre, at fyldet svinder. Sækken kan genopfyldes med Fatboys EPS-kugler. Rengøringsvejledning: Nem at rengøre med lunkent vand og neutral sæbe. Vaskeanvisninger: Vask betrækket ved maks. 30ºC (uden klorholdigt blegemiddel).

Specifikationer
Brand:Fatboy
Serie:-
Farve:Blossom, Frost, Ground, Hazel, Matcha, Poppy
Vægt:0.1234 kg
Bredde:-
Højde:-
Dybde:-
Kategorier:Udeliv, Brands
Underkategorier:Afslapning, Fatboy
Tags:
Varenummer:287166, 287167, 287168, 287169, 287170, 287171
EAN:-
Leverandør:-
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 39 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
55 års erfaring med pool & spa.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.