trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

0
  • Ingen produkter i kurven.
Total:kr.

Webshop

Fatboy – The BonBaron lænestol

5.219 kr.

BonBaron fra Fatboy er en lænestol, der er så komfortabel, at det føles som du sidder på en gigantisk sky! Du kan nemt justere vinklen på ryggen af stolen ved hjælp af de to stropper, der er fastgjort til de store knapper på stolens bagside. Lænestolens betræk er både vand- og snavsafvisende, men er den alligevel blevet snavset? Så kan du vaske betrækket i vaskemaskinen. The BonBaron lænestolen kan fås i andre trendy farver, så du kan vælge den stol som passer bedst ind i dit hjem. Lænestolen er KUN til indendørs brug!

Ryd
Varenummer: HV-35514 Varekategorier: ,
Fatboy - The BonBaron lænestol

Lænestolens funktioner: – Materiale betræk: 100% akryl (olefin). – Fyld i stolen: Hakket skum og polyesterfiber. – Fyld i ryglæn: Hakket skum og ekspanderet polystyren (EPS). – Vand og smudsafvisende. – Fast når du ønsker det, blød når du behøver det. – UV-resistent. – Fleksibelt. – Stolen er kun beregnet til indendørs brug. – Blød 1-persons stol. Lænestolens dimensioner: Vægt: 17,5kg. Produkt mål: 100x110x72cm. Sædehøjde: 46cm. Emballage mål: 110x60x60cm. Brugsanbefalinger: Prik ikke lænestolen med skarpe objekter. Det kan medføre, at stoffet sprækker. Rengøringsvejledning: Rengør med en våd klud til forsigtigt at rengøre området ved at duppe det. Vaskeanvisninger: Ydersækken skal vaskes ved 40°C og med vrangen ud. Ydersækken skal stryges efter vask for at aktivere den vandafvisende coating.

Specifikationer
Brand:Fatboy
Serie:-
Farve:Blossom, Mist, Rock grey, Thunder grey
Vægt:0.1234 kg
Bredde:-
Højde:-
Dybde:-
Kategorier:Udeliv, Brands
Underkategorier:Afslapning, Fatboy
Tags:
Varenummer:287149, 287150, 287151, 287152
EAN:-
Leverandør:-
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 39 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
55 års erfaring med pool & spa.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.