trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

0
  • Ingen produkter i kurven.
Total:kr.

Webshop

Fatboy – Small doggielounge nylon hundekurv

669 kr.

Fatboy doggielounge er den ultimative hundekurv – endelig en bedre version af standard fletkurven med pude. Denne ultrabløde, holdbare og behagelige hundemadras er ren glæde for din firbenede ven, men også for dig som ejer! Dette skyldes, at doggielounge er en snavs- og vandafvisende hundekurv. Hundekurven leveres i to forskellige versioner og to størrelser: nylon eller stonewashed og stor eller lille. Uanset materiale, kan doggielounge fås i flere farver. Begge versioner er robuste og velegnet til indendørs brug. Doggielounge er holdbare og er fyldt med EPS-fyld i topkvalitet.

Ryd
Varenummer: HV-35510 Varekategorier: ,
Fatboy - Small doggielounge nylon hundekurv

Hundekurvens funktioner: – Fremstillet af robust holdbart materiale, med fyld i topkvalitet for endnu mere komfort. – Fyld: EPS-kugler. – Doggielounge er beregnet til indendørs brug. – Doggielounge er fremstillet af nylon. – Vand- og snavsafvisende. Hundekurvens dimensioner: Mål: 60x80x15cm. Vægt: 2,33kg. Vigtig brugerinformation: Anbring ikke dette produkt i, på, mod eller i nærheden af en varmekilde, en glasfacade eller en væg, der opvarmes af solen. Gør man det, kan forårsage skade på overfladen, som produktet er anbragt på. Produktets tekstil kan blive beskadiget, bumpet og ujævnt. Rengøringsvejleding: Rengør med lunkent vand og sæbe. Brugsanbefalinger: Kraftig brug kan få fyldet til at krybe efter et stykke tid. Med Fatboys refill kan du fylde hundekurven op fra bunden eller genopfylde.

Specifikationer
Brand:Fatboy
Serie:-
Farve:Blå, Mørkegrå, Rød, Sort
Vægt:0.1234 kg
Bredde:-
Højde:-
Dybde:-
Kategorier:Udeliv
Underkategorier:Afslapning
Tags:
Varenummer:287301, 287302, 287303, 287300
EAN:-
Leverandør:-
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 39 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
55 års erfaring med pool & spa.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.