FØDSELSDAG:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

0
  • Ingen produkter i kurven.
Total:kr.

Webshop

Fatboy – Pupillow puf

2.229 kr.

Fatboy pupillow er en stor, rund sækkestol, der er nem at flytte. Du kan derfor omdanne ethvert rum til din personlige kølezone.

Pupillow leveres med en matchende hynde, der – ligesom den runde sækkestol – er fremstillet af luksuriøs Sunbrella-akryl. Det gør ikke kun Pupillow UV-bestandig og farvefast, men også hurtigtørrende og snavsafvisende. Dette sikrer at denne store, runde sækkestol med en diameter på 120cm er ekstremt velegnet til udendørs brug.

Pupillow puffen har fyld af blandet skum og EPS hvilket sikrer maksimal komfort. Pupillow puffen kan fås i flere farver og derfor kan du vælge lige den som passer ind i dit hjem!

Ryd
Varenummer: HV-35508 Varekategorier: ,
Fatboy - Pupillow puf

Puffens funktioner: – Betrækket er fremstillet i 100% polyesterfiberfyld (Sunbrella) med TPE-bund. – Fyld: Blandet skum med EPS. – Vand- og snavsafvisende. – Pupillow kan anvendes både indendørs og udendørs, men KUN i tørt vejr! Puffens dimensioner: Vægt: 10,60kg. Mål: Ø120x30cm. Vigtig brugerinformation: Anbring ikke dette produkt i, på, mod eller i nærheden af en varmekilde, såsom varme, en glasfacade (vindue eller skydedør) eller en væg, der opvarmes af solen. I tilfælde af at man gør det, kan det forårsage skade på stolens overflade, som produktet er anbragt på. Derudover kan tekstilet blive beskadiget og blive pumpet og ujævnt. Vaskeanvisninger: Vask yderposen ved 30°C indefra. Stryg yderligere yderposen for at aktivere den vandafvisende belægning efter vask. Rengøringsvejledning: Brug en våd klud til forsigtigt at rense området ved at duppe det. Brugsanbefalinger: Brug pupillow som en almindelig havehynde og opbevar den indendørs, når det regner.

Specifikationer
Brand:Fatboy
Serie:-
Farve:Anthracite, Koksgrå, Mineralblå, Rød, Sand- og beigefarvet, Sølvgrå, Steel blå
Vægt:0.1234 kg
Bredde:-
Højde:-
Dybde:-
Kategorier:Udeliv, Brands
Underkategorier:Afslapning, Fatboy
Tags:
Varenummer:287275, 287276, 287277, 287278, 287279, 287281, 287280
EAN:-
Leverandør:-
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 39 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
55 års erfaring med pool & spa.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.