trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

0
  • Ingen produkter i kurven.
Total:kr.

Webshop

Fatboy – CO9 tøjkanin XXL

18.650 kr.

Fatboys CO9 er en ikonisk, udstoppet kanin som kan fås i flere forskellige størrelser! Fra det perfekte, plyssede legetøj til børn til en større designerklæring. Fatboys udstoppede kaniner har alle en fjerlet, men alligevel ekstremt stærk finish takket være den 100% stenvaskede bomuld. CO9 er velegnet til indendørs brug, og materialet i denne kanin af høj kvalitet, er vand- og støvafvisende. Denne CO9 tøjkaning er Fatboys største! Den er hele 6,5 meter og er kun tilgængelig i grå!

Ryd
Varenummer: HV-35483 Varekategorier: ,
Fatboy - CO9 tøjkanin XXL

Tøjkaninens funktioner: – Materialer og fyld af høj kvalitet. – CO9 er beregnet til indendørs brug. – CO9 er fremstillet af 100% bomuld. – Vand- og snavsafvisende. – Designet af: Florentijn Hofman. Tøjkaninens dimensioner: Mål: 500x300x130cm. Vægt: 150kg. Vigtig brugerinformation: Anbring ikke dette produkt i, på, mod eller i nærheden af en varmekilde, glasfacade (vindue eller skydedør) eller væg, der opvarmes af solen. Gør man det, kan det forårsage skade på overfladen, som produktet er anbragt på. Derudover er der risiko for, at produktets tekstil kan blive beskadiget og blive bumpet og ujævnt. Rengøringsvejledning: Rens med en fugtig klud eller vand og sæbe.

Specifikationer
Brand:Fatboy
Serie:-
Farve:Grå
Vægt:0.1234 kg
Bredde:-
Højde:-
Dybde:-
Kategorier:Udeliv, Brands
Underkategorier:Afslapning, Fatboy
Tags:
Varenummer:287322
EAN:-
Leverandør:-
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 39 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
55 års erfaring med pool & spa.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.