FØDSELSDAG:
trustpilot-2022

Du har ingen favoritter

0
  • Ingen produkter i kurven.
Total:kr.

Webshop

Fatboy – Buggle-up sækkestol

2.229 kr.

Buggle-up sækkestolen fra Fatboy er den perfekte siddemulighed til indendørs brug – især når det kommer til lounge! Takket være stolens smarte design, kan man på kort tid omdanne et enkelt sæde til en hyggelig, to-personers stol. Buggle-up er en hvilestol som er lavet af UV-resistent, vand- og snavsafvisende tekstil i høj kvalitet! Stolens design gør, at den skiller sig ud, både indendørs og udendørs. Buggle-up sækkestolen er en alsidig sækkestol som kan fås i flere forskellige farver.

Ryd
Varenummer: HV-35479 Varekategorier: , Tags: ,
Fatboy - Buggle-up sækkestol

Sækkestolens funktioner: – 100% polyester. – Til indendørs og udendørs brug. – Vand- og snavsafvisende stof. – Ubesværet justering fra enkelt- til tosædet siddeplads. – Genopfyldning er mulig. Sækkestolens dimensioner: Vægt: 8,8kg. Produkt mål: 185x137cm. Emballage mål: 60x60x110cm. Vigtig brugerinformation: Anbring ikke dette produkt i, på, mod eller i nærheden af en varmekilde, såsom varme, en glasfacade (vindue eller skydedør) eller en væg, der opvarmes af solen. I tilfælde af at man gør det, kan det forårsage skade på stolens overflade, som produktet er anbragt på. Derudover kan tekstilet blive beskadiget og blive pumpet og ujævnt. Rengøringsvejledning: Rens stolen med lunkent vand og sæbe. Bruger du stolen til udendørs brug, så anbefales det at anvende Buggle-up som en almindelig havehynde og opbevar den indendørs, når det regner. Brugsanbefalinger: Kraftig brug af sækkestolen kan få fyldet til at krybe efter et stykke tid. Dog har Fatboy sørget for at stolen kan genopfyldes fra bunden (350 liter) eller blot noget af den (100 liter).

Specifikationer
Brand:Fatboy
Serie:-
Farve:Limegrøn, Orange, Rød, Sort, Turkis
Vægt:0.1234 kg
Bredde:-
Højde:-
Dybde:-
Kategorier:Udeliv, Brands
Underkategorier:Afslapning, Fatboy
Tags:Fatboy-kampagne
Varenummer:287127, 287128, 287129, 287126, 287130
EAN:-
Leverandør:-
Vi hjælper meget gerne...

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Send os en e-mail, besøg vores showroom eller ring på telefon 44 65 11 77 (se åbningstider her)

Billig fragt
Fra 39 kr. - Kemi gratis +2.000 kr.
Hurtig levering
Vi sender pakker hver dag.
Prismatch
Billigst eller samme pris.
Danmarks største
55 års erfaring med pool & spa.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.