fbpx

Webshop

Har du brug for hjælp?

HTH – Klorgranulat 10 kg.

799,00 kr.

HTH Klorgranulat er et letopløseligt, ustabiliseret og stærkt virkende klorgranulat som bruges til både den daglige kloring og til periodevis shockkloring.

Læs hele produktbeskrivelsen

HTH Klorgranulat er et letopløseligt, ustabiliseret og stærkt virkende klorgranulat som bruges til både den daglige kloring og til periodevis shockkloring. Dertil kan man være tryg og sikker ved at HTH Klorgranulat ikke indeholder stabiliseret klor og derfor ikke bidrager til at skabe klorlås i swimmingpoolen.
Modsat det klor som er fundet i HTH Shock Granulat, så er granulat mere groft og derfor mere langtidsholdig. Kloren er stærk så det anbefalers at det håndteres yderst forsigtigt.

HTH Klor er et af markedets bedste kvalitets klor produkter som hjælper i kampen mod grønt vand, uklarhed og opretholder et rent udseende i swimmingpoolens vand. HTH Klorgranulat købes som regel i sammenhæng med pH Minus Granulat idet pH-værdien stiger gradvist i forhold til hvor meget klor du bruger grundet den kemiske sammensætning.
Hvis der er yderligere spørgsmål til hvordan klor benyttes og hvilken effekt Klorgranulat har på kemien i swimmingpoolen, kan Berle Pool altid kontaktes.
Grundet dette har vi et godt tilbud på en fællespakke på HTH Klorgranulat 10 kg + pH-minus 8 kg eller vores pakke med 20kg HTH som også kan findes på vores side.

Før produktet anvendes, skal du gennemlæse alle instruktionerne og sikkerhedsanvisningerne. MÅ IKKE BLANDES MED ANDRE PRODUKTER. MÅ ALDRIG OPLØSES FØR TILSÆTNING. hth Granular er et ustabiliseret, let opløseligt granulat, som kan anvendes i alle typer pools både til den daglige kloring og til periodevis chokkloring. 1. Mål først vandets pH-tal med pooltesteren og juster, hvis nødvendigt, til pH 7,0-7,4.

2. Tilsæt daglig (bedst aften) – 100 g = 1 dl = 1 kop hth Granular pr. 25 m3 vand.

3. Tilsætning: Den mængde hth Granularder ønskes tilsat hældes op i en ren plastspand og opløses i rent vand (evt. poolvand) under forsigtig omrøring. Opløsningen hældes i poolen foran indløbsdyserne. Cirkulationspumpen skal køre under og efter tilsætningen. Efter ca. 15 min. kan virkningen kontrolleres ved en ny klormåling.

4. Ved nyfyldning eller sæsonopstart chokklores ved at tilsætte 300 g = 3 dl hthGranular pr. 25 m3

5. hth Granular er et aktivt poolprodukt som efter tilsætning hæver vandets pH-tal, som derefter skal reguleres ned med pH-MINUS.

6. Mål jævnligt poolens klortal med pooltesteren og hold niveauet på 1-3 mg/l.

Vægt 12 kg
Varenummer: 15036 Kategori: Tag:
Brand:

 Hurtig levering: 1-2 dage

 Billig fragt: 39 kr. – Fri fragt over 1.000 kr.

 Ring: 44 65 11 77

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.