Webshop

Har du brug for hjælp?
Placeholder

Gullberg & Jansson – Hjørnetrappe 4-trin med magnelistål trin

16.090,00 kr.

GULLBERG & JANSSONS VELDESIGNEDE POOLTRAPPER ER UDFORMET, SÅ DE GIVER STØRST MULIG BADEKOMFORT OG TRIVSEL. PÅ GULLBERG OG JANSSONS TRAPPER ER DET ØVERSTE TRAPPETRIN 6

Læs hele produktbeskrivelsen

GULLBERG & JANSSONS VELDESIGNEDE POOLTRAPPER ER UDFORMET, SÅ DE GIVER STØRST MULIG BADEKOMFORT OG TRIVSEL. PÅ GULLBERG OG JANSSONS TRAPPER ER DET ØVERSTE TRAPPETRIN 60 CM DYBT, HVILKET GIVER EN GOD SIDDEFLADE FOR DEM DER BADER. Det anbefales at købe et monteringssæt til hjørnetrapperne fra G&J.

Pooltrappen monteres nemt ved at placere den under lineren, når poolen bygges, eller i forbindelse med et linerskift. Det går hurtigt at montere trappen, og der findes et komplet monteringssæt som ekstra tilbehør. Gullberg & Janssons helgavlstrappe findes i fire størrelser, gavltrappen og hjørnetrappen i en størrelse. De passer til alle rektangulære standardpools. Gullberg & Janssons pooltrapper har en robust konstruktion, der består af et antal formtilskårne skumplastblokke (EPS*), som giver et bærende, stabilt fundament. Selve trappetrinnene er beskyttet af Magnelis-plade, som har en meget god korrosionsmodstand og er velegnet til et poolmiljø. Pooltrappen leveres som byggesæt med 5 års materialegaranti.

 Hurtig levering: 1-2 dage

 Billig fragt: 39 kr. – Fri fragt over 1.000 kr.

 Ring: 44 65 11 77

Se hvad andre kunder siger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyttig viden om pool, spa og wellness.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.